realcyln
sürüm 1.21.4 pluginde aynı şekilde bir kaç kere sildim yükledim ama olmuyorSunucu sürümü nedir? ayrıca sunucu sürümüne uygun sürüm indirmeniz en sağlıklısıdır
bütün hepsinde aynı knkExcellentCrates kullanmanızı öneririm, hem daha şık hem de daha özelleştirilebilir.
Sorununuzla ilgili olarak:
Eğer yalnızca belirli bir ödül hatalı geliyorsa, sorun büyük ihtimalle o ödülün kendisindendir. Ancak tüm ödüller bu şekilde hatalı geliyorsa, muhtemelen plugin sunucunuzla tam uyumlu değildir. Bu durumda, sunucunuza uygun sürümü indirip tekrar denemenizi tavsiye ederim.
knk log'da bişey yok bi hata felanLogu ve kasanın .yml dosyasını atarsan çözebi
nixolyw
Hata olmasına gerek yok. Elbet bir iç hata oluştuğunda error vermez. Belkide warn verebilir. Log ve kasanın yml dosyasını atarsan yardımcı olabilirim.knk log'da bişey yok bi hata felan
nixolyw
Ve bu doğru ExcellentCrates her zaman güncelleme alıyor. Yıllardır ExcellentCrates kullanıyorum ve her hatada geliştiricisi çok iyi destek sağlıyor. Ama ExcellentCrates için biraz ingilizcen olması gerekebilir. Doğru talimatlar içinbütün hepsinde aynı knk
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!