Crative Plugin Paketi [ALINTI]

Pluginlerin Devamı Gelsinmi

• Evet,Gelsin İstiyorum

Oy: 3 50,0%
  • Hayır,Gelmesin

Oy: 0 0,0%
  • Sen Bu İşi Bırak

Oy: 3 50,0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted User 44679

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Merhaba Arkadaşlar Bu Gün Forumda Olmayan Crative Server İçin Plugin Paketi Paylaşıyorum Arkadaşlar
1MLZ8B.png

Server Sürümü :
Server Sürümü 1.7 ' Dir Arkadaşlar :)

1MLZ8B.png

Peki Plugin Paketinde Kaç Tane Plugin Var ?

14 Tane Dosya 14 Tane Jar Dosyası Vardir !

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Plugin Paketi İçeri
Crative'dir !

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Pluginler
Annoncer
AuthMe
BanItem
Chairs
ClearLag
Essentials
GroupManager
NoCheatPlus
PlotMe
ProSpam
Multiverse

D2vrPy.png

Grouplar

7gGpW5.png

qPl6GV.png

Link

Plugin Paketi
Kod:
http://dosya.co/tbgme0h1psil/Plugin_Paketi.rar.html

Kod:
https://www.virustotal.com/tr/file/e7eeb5452ec7c24f12953dad72fc40c4cdb58eace458f7d0728949f92e102a6f/analysis/1461475208/

Son düzenleme:
Group manager pek guzel olmamis gruplari[DOUBLEPOST=1461478056,1461478022][/DOUBLEPOST]Bide konuyu yardim diye acmisin

Group manager pek guzel olmamis gruplari[DOUBLEPOST=1461478056,1461478022][/DOUBLEPOST]Bide konuyu yardim diye acmisin
Düzelltim Alıntı Olduğu İçin Hemen Forumda Paylaştim Düzenleyeyim Atarim .)[DOUBLEPOST=1461479092][/DOUBLEPOST]Konuyu Güncelledim İyi Forumlar

Neden hep alıntı şeyler paylaşıyorsun ayrıca neden asıl paylaşanın ismi yok.

@MyEnesK Forumda Eski Konuları Yeterince Horlatın birgün spamdan uyarı alacaksın ama nezaman.:spam:(

Neden hep alıntı şeyler paylaşıyorsun ayrıca neden asıl paylaşanın ismi yok.
Alıntı Yapıyorsam Bu Forumdan Almiyorum Kardeşim Diğer Sitelerde Topluyorum Sizin Daha kolay ulaşmanız için paylaşıyorum

Hem Plugin Paketi Alıntı Ama , Editledim[DOUBLEPOST=1461483020,1461482929][/DOUBLEPOST]
@MyEnesK Forumda Eski Konuları Yeterince Horlatın birgün spamdan uyarı alacaksın ama nezaman.:spam:(
Dostum Hortladığım Şeyleri Sildim :) Bir Çoğunu Hesabımı Kontrol ediyorum Bulursam Siliyorum Dostum :)

Alıntı Yapıyorsam Bu Forumdan Almiyorum Kardeşim Diğer Sitelerde Topluyorum Sizin Daha kolay ulaşmanız için paylaşıyorum

Hem Plugin Paketi Alıntı Ama , Editledim[DOUBLEPOST=1461483020,1461482929][/DOUBLEPOST]
Dostum Hortladığım Şeyleri Sildim :) Bir Çoğunu Hesabımı Kontrol ediyorum Bulursam Siliyorum Dostum :)
spam dan uyarı almak istemiyorsan forumu bi araştır öyle konu ac sonra niye spamdan uyarı aldım demeyin yahu.

Ya neyse uraşmıycam 1- çok saçma telafuzlar 2- editledim paket benim anlayışı (bunu artıkm 3yaşındaki kuzenim yapıyor) 3- konu açmak için açılmış konular 4- daha sahibinin ismi yok 5- başka forumlardan alıyormuşun şuana kadar paylaştığın tüm skriptler mevcut 6- bu işi bırak

Her gün buraya girip bakınıyorum son konulara ve hep senin adın var bide hep [ALINTI] yazısını görüyorum, biraz uğraş.

Her gün buraya girip bakınıyorum son konulara ve hep senin adın var bide hep [ALINTI] yazısını görüyorum, biraz uğraş.
Yorumun İçin Teşekkürler ! Faction Paketi Üzerine Yoğunlaştım Şuan Topluyorum Birçok Skript Olucak ! (Skript Hariç Herşeyi Kendim Yapıcağım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl