Skript Paylaşımı CratesPREMIUM | FREE! Efsane Türk kasa skripti | BilginPL Team |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MustafaBingul

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
143
Minecraft
BingulHan

Discord:

BingulHan#4136

Merhaba arkadaşlar skriptimi tanıtmak için buradayım her zaman standart eklentilerden sıkılmışımdır oyunculara daha değişik deneyimler tattırmak isterim, bunuda yeni nesil eklenti sistemlerde olduğunu düşünmekteyim umarım beğenirsiniz.

Skriptin spigot linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

5qR3Nz.png

zyE1G7.png

RG64g7.png

Güzelmiş, aradan sunucu reklamını da yaptın :DD

Yorumlarınız için teşekkurler

Kitaplı olması hoşuma gitti başarılar dilerim.

Klasik kodlamaların yanı sıra bilinenden çok daha sığ bir alanda düşünülen oldukça yararlı ve işlevli olan bir Skript olmuş. Eline emeğine sağlık <3

Teşekkur ederiz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar artık sunucu işlerinde çok aktif değilim. Bende kendı sunucu skriptlerimi paylaşmak istedim çunku piyasada hep klasik skriptler var umarım yararlı olmuştur

Spigot'a atılmıştı görüntülemek için yetkiniz yok diyor ?

CrazyCrates CratesPlus Gibi Pluginlerde Böyle Özellik Yok Dostum, Bunun Plugin Halini Yaparsan Daha Fazla İndirme Alabilirsin, Başarılarının Devamını Dilerim...

Eline sağlık dostum <3

spigot linki çalışmıyor malesef

kasa arıyordum bende güzele benziyor deneyeceğim!!

Güzel tanıtmışsın fakat kitaplı olması hoşuma gitmedi.​

Klasik kasa eklentilerinin yanında başarılı ve güzel bir skript olmuş fakat spigot linki çalışmıyor :|​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl