Çözüldü Crash yiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xklord

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Yasaklandı
Elmaslar
5
Minecraft
xklord
Merhaba sunucumda 1.18.2 paper kullanıyorum,(1.18.2 sürümünün son buildi)
errooror.png

Dün gece bu erroru yediiğimde sunucuda çok fazla oyuncu yoktu ve sunucu çökmedi ancak geçen gün 40 50 civarlarına gelince aynı PID id li erroru tekrar yemiştim ve sunucudaki herkesi atmıştı 5 dakika sonra düzelmişti,sorunu nasıl çözebilirim,tps ve mspt değerleri olarak sunucu optimizesi gayet iyi ancak bu durumu nasıl çözerim bilmiyorum.

Purpurr 1.18.2'ye geçsem sorun çözülür mü veya öneriniz var mı paperdan yardım alamıyorum

Gerekli destek için Timing raporu atınız.

Merhaba sunucumda 1.18.2 paper kullanıyorum,(1.18.2 sürümünün son buildi)Ekli dosyayı görüntüle 243470

Dün gece bu erroru yediiğimde sunucuda çok fazla oyuncu yoktu ve sunucu çökmedi ancak geçen gün 40 50 civarlarına gelince aynı PID id li erroru tekrar yemiştim ve sunucudaki herkesi atmıştı 5 dakika sonra düzelmişti,sorunu nasıl çözebilirim,tps ve mspt değerleri olarak sunucu optimizesi gayet iyi ancak bu durumu nasıl çözerim bilmiyorum.

Purpurr 1.18.2'ye geçsem sorun çözülür mü veya öneriniz var mı paperdan yardım alamıyorum
Bildiğim kadarıyla bu uyarı ram yeterli olmadığında veriliyor. Tahminimce sunucu sınırda çalışıyor ve bir oyuncu anlık olarak ram gücünü aşacak bir komut çalıştırdı ve sunucu bu şekilde kapandı.

Ben local-host'ta çalıştığımda bu tür hataları alıyordum. Ram yeterli olmadığında sıkça karşıma çıkıyordu. Elbette yanlış biliyor olabilirim. Bu yazdıklarımı sadece benim yorumum olarak düşün. Belki sana fikir verebilir.

Merhaba sunucumda 1.18.2 paper kullanıyorum,(1.18.2 sürümünün son buildi)Ekli dosyayı görüntüle 243470

Arkadaşla discord üzerinden konuştuk arkadaş exploit yiyordu sürümü güncel sürüm olmadığından dolayı fixlenmemişti bir anti-exploit eklentisi indirdik sorun halloldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl