Çözüldü CRanks, Vipzero

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Heisenberg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 372
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Heisenberg

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
29

Discord:

oktaywhite#9964

Vipzero ile vip verdiğimde oyuncu skylord ise hala skylord görünüyor fakat vip si var. tagı falan hiçbir şeyi değişmiyor. Sİteden satış yaparken ilk olarak oyuncu yapıp ardından vip veriyor oluyor fakat vip bittikten sonra eski rütbesine geri dönsün istiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.

Vip bittikten sonra görevi tekrar tamamlasınlar diye düşündüm fakat CRanks kullanıyorum rütbe için ve bir sonraki rütbeyi alabiliyor eski rütbeyi alamıyor. Bunun için bir skript veya başka bir çözüm bulabilirseniz teşekkür ederim.

Hangi site scripti kullanıyorsun bilmiyorum ama %99'unda olan bir özellik bu gün ekliyorsun oraya kaç gün satılıyorsa örnek veriyorum 30 gün vip 30 gün sonra konsola komutu yazıyor manuadd %player% oyuncu gibi ve vip prefixini ayarladığına emin misin?

Hangi site scripti kullanıyorsun bilmiyorum ama %99'unda olan bir özellik bu gün ekliyorsun oraya kaç gün satılıyorsa örnek veriyorum 30 gün vip 30 gün sonra konsola komutu yazıyor manuadd %player% oyuncu gibi ve vip prefixini ayarladığına emin misin?
script olarak keyubunun sunduğu minewebi kullanıyorum. vip prefixi ayarlı eğer oyuncunun hiçbir rütbesi yokken vip verirsem her şey çok güzel çalışıyor fakat bir rütbesi varsa o rütbede kalmaya devam ediyor. Gün olarak sorunum yok zaten vipzero ile onu hallediyorum. Benim sorunum diyelim ki sen skylordsun ve vip aldın. skylord olduğun için vipin oluyor ama hala skylord tagini kullanıyorsun.

vip almadan önce oyuncu rütbesi verip sonra vip veriyorum. fakat sonra vip bitince eski skylord rütbesine geri dönemiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl