Sol Reklam

Çözüldü Cragenin Gercek Yüzü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

xhsynx_00

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Puanlar
105
Yer
İstanbul
Minecraft
xhsynx_00

Discord:

xhsynx_00

Screenshot_2023-04-11-15-31-35-423_com.discord.jpg
Screenshot_2023-04-11-15-31-51-757_com.discord.jpg
Screenshot_2023-04-11-15-32-06-444-edit_com.discord.jpg

Bu dediklerinin hepsini kendin yapıyorsun, bizim yönetimimizde senden 3.000₺ gelmedi ve bunu umursayacağımı bekleme. Milletin numarasını yayıp burada gelmiş boş yapıyorsun.

Son düzenleme:
Sunucunun sahibi olaraktan ben dönüş yapayım.
Aras konuyu açan şahısı moderatör olarak alıyor sonrasında eski yönetimdeki kişilerle eşya kopyalama girişiminde bulunuyor, yetkili alıyor ve yetkili ofisinde diğer yetkililerin veya oyuncuların ailelerine küfürler ediyor sonuç olaraktan sunucumuzdan yasaklanıyor.

1 tane resim yeterli diye düşünüyorum.
1681231425329.png

Bu resim yetkili ofisimizden ekran görüntüsüdür.

Konudaki ve özelden geçen konuşmalar da Türkçe o kadar kötü kullanılmış ki 5 dakika olayın ne olduğunu anlamaya çalıştım.

Bot sunucu he :D
command /yanhesaplar:
permission: admin
permission message: &cHata &8► &7Sunucuda geçerli olmayan bir komut girdiniz!
trigger:
set {_yancar} to 0
loop all players:
if {_ips::%loop-player's ip%} is true:
add 1 to {_yancar}
set {_ips::%loop-player's ip%} to true
set {_toplam} to number of all players

message "&e&lSKYBLOCK &8▶ &7Toplam hesap sayısı: &b%{_toplam}% hesap &7Yan hesap sayısı: &b%{_yancar}% hesap" to player

send "&e&lSKYBLOCK &8▶ &7Toplam oyuncu: &b%{_toplam}% &7Yan hesap sayısı: &b%{_yancar}% hesap" to console
send "&e&lSKYBLOCK &8▶ &7Toplam oyuncu: &b%{_toplam}% &7Yan hesap sayısı: &b%{_yancar}% hesap" to console
Survival, Skyblock 240 oyunda istatistiklerimiz

image.png
image.png

Al skripti lazım olur bro, vote botlarında başarılar.

Global 1. Olduğunu herkes iyi biliyor. TR'de ilk botsuz sunucu sen değilsin, çoğu sunucuda bot yok baş edemez falan olmaz böyle tek yaptığın şey böyle internetten tehditler savurup, insanları küçük düşürmek.

Global 1. Olduğunu herkes iyi biliyor. TR'de ilk botsuz sunucu sen değilsin, çoğu sunucuda bot yok baş edemez falan olmaz böyle tek yaptığın şey böyle internetten tehditler savurup, insanları küçük düşürmek.
Piyasada görmediğim, son 2 senede bir anda ben minecraft ortamına katılıyorum diyen adam. Kendini geliştirdikten sonra bu şekilde boş yapabilir başkalarının clientlerinden yararlanmakla olmuyor bu işler.

sadece gülüyorum bot olmadığınızı 1 kere kanıtlamanız yeter ama siz bunu bir kaç kere daha tekrarlamışsınız :DD yoksa bir yaranız mı varda gocunuyorsunuz

image.png

he bir de böyle bir durum var :D

image.png

he bir de böyle bir durum var :D
İnternetten m***** datası indirip isim soy isimden adres bulan kendini hacker sanıyor benim eve iftara 2 pizza yollayında keyfimiz yerine gelsin.

Konuya gelicek olursak arkadaşın konuşmalarını anlamak için 2 defa okudum ve sonuç olarak moderatorlükten bir sebep ile kovulmuşsun o yüzden atılacak birşey yaptıysan seni banlama haklarına sahip olduklarını düşünüyorum.

Kısacası, "Yarası Olan Gocunur" atasözü tam bu konuya uygun.

Son düzenleme:
Konuyu açan kişinin karşıt kanıtları savuşturacak hiçbir cevap vermemesi, konuyu askıda bırakması ve hakkında yapılan suçlamalar sebebi ile konu çözüme ulaşmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı