CrafTTürkiye | 1.8 - 1.12 | Gelişmiş Boss - Gelişmiş OX ve Gelişmiş Özellikler | Kalitenin Adresi !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kemal895
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.592
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük ihtimalle sunucuya girip bakmadınız bile. Bu kadar kişinin olumlu yorumları arasında sizin böyle bir yorum atmanız sanırım kendi sunucunuzu yüceltme anlamına falan geliyor. Sunucuyu girip bir gezin daha sonra bir daha yorumlayın derim. Yorumunuz için teşekkürler :)
Sunucunu kötülemedim ki ? Kötülesem o kadar kısa bir şey yazmam yani :D Bana göre çoğu sunucu klasik seninkide bunu değiştirmen biraz zor.

Sunucunu kötülemedim ki ? Kötülesem o kadar kısa bir şey yazmam yani :D Bana göre çoğu sunucu klasik seninkide bunu değiştirmen biraz zor.
Benim kastettiğim bu durumu düzeltebilmek için ne yapmamız gerektiği. Sonuçta bu sunucu yeni açıldı ve köklü değişikliklere müsait durumda bunun hakkında öneri verirsen sevinirim :)

Büyük ihtimalle sunucuya girip bakmadınız bile. Bu kadar kişinin olumlu yorumları arasında sizin böyle bir yorum atmanız sanırım kendi sunucunuzu yüceltme anlamına falan geliyor. Sunucuyu girip bir gezin daha sonra bir daha yorumlayın derim. Yorumunuz için teşekkürler :)
Maalesef Kendini Övmüyor,Mesajlarını Çoğaltmaya Çalışıyor, Bu İnternet Hızı Batihost Bir Sunucu Için Normal, Oyuna Girdim Oyunda * sigarası bilmem kaç lira muhabbeti dönüyor

Resimleri shederlemi texturlemi çektin bende cekıcemde yardımcı olurmusun

Maalesef Kendini Övmüyor,Mesajlarını Çoğaltmaya Çalışıyor, Bu İnternet Hızı Batihost Bir Sunucu Için Normal, Oyuna Girdim Oyunda * sigarası bilmem kaç lira muhabbeti dönüyor
Paylaşımlı hatlara sahip VDS'ler ile bizim Dedicated'imizi karşılaştırmaya kalkmayın bence, bu işte teknik bilginiz yok ise pek karışmamanızı öneririm. Rehber konusunda problemimiz var yakın zamanda çözeceğiz.
Resimleri shederlemi texturlemi çektin bende cekıcemde yardımcı olurmusun
Skype adresimizi ekleyebilirseniz belirli düzeyde yardımımız dokunur :) otakugamer001[DOUBLEPOST=1501680169,1501409991][/DOUBLEPOST]Sunucuda bulunan bugların çoğu giderildi ve performans arttırıldı ayriyetten bakım yapıldı. İyi oyunlar :) (Takasta efsanevi para eklenmiştir)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl