Cylonce#4109
Geliştirirsin. inanıyorum sana.Ekli dosyayı görüntüle 48983
Rigli İlk Denemem İyi Kötü Yorum Yaparsanız Sevinirim
Alpho320#9202
Yazı fontlarını değiştirirsen daha güzel olur.İlk yapışına göre gayet hoş.Ekli dosyayı görüntüle 48983
StrongBoy#3582
Aynen onu sığdırırım sandım olmadı bir dahakine artık :)Bazı yerlerini beğenmedim , kırmızıdan başka renklerde kullanabilirsin ayrıca sistemler bölümü yok .
:)Yazı tipi değiştirilebilir .
:)Yazı fontlarını değiştirirsen daha güzel olur.İlk yapışına göre gayet hoş.
:) TeşekkürlerGeliştirirsin. inanıyorum sana.
Riqude#1881
StrongBoy#3582
Knk Sizden esinlendiğimi kim dedi xD CraftTurk den esinlendim :)Benim tasarımımın bir kopyası olmuş sanki , ek olarak tasarım fikrinin @Majoras 'a ait olduğunu keşke belirtseydin.
Majoras#3286
Crafttürk'ün grafiğini tasarlayan benim.Knk Sizden esinlendiğimi kim dedi xD CraftTurk den esinlendim :)
Riqude#1881
Benim paylaştığım ile renk tonları ve skin kafaları aşırı uyuşuyor :D.Ayrıca CraftTürk tasarımını yapan kişi @Majoras ,keşke bir not düşseydin.Knk Sizden esinlendiğimi kim dedi xD CraftTurk den esinlendim :)
StrongBoy#3582
Dikkat etmedim knk :) bir daha kine artıkBenim paylaştığım ile renk tonları ve skin kafaları aşırı uyuşuyor :D.Ayrıca CraftTürk tasarımını yapan kişi @Majoras ,keşke bir not düşseydin.
:)Crafttürk'ün grafiğini tasarlayan benim.
Harika ücretli mi ?Ekli dosyayı görüntüle 49021
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!