Proje CraftSkript - Skript Yazma Editoru & Programı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ATerosa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.246
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ATerosa

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
24
Merhaba millet , Uzun süredir düşündüğüm bazı projeler üzerinde çalışmaya devam ediyordum ..
Geçen yılın en istekli Gelen Projesi "SkriptLoader" adlı skript yazma projesi idi .
O projeinin daha gelişmiş bir kodlama dili ile daha optimize etmeye çalıştım .

NOT: İçersine bir Loading Ve Update Ekranı Koymadım Onuda Eklmesini Program Bitiminde Yapıcam

Vq6J2O.png

GFKoVl.png

Vq6J2O.png

Yeni Proje Oluştur Kısmı

uZ9H8m.png

Not : Eklemeler vs.. Yapıldığı için Link Koymuyorum Aklınızsa Proje Fikri Varsa Bana Özelden Ulaşabilirsiniz
Fikirlerinizi Ve Yorumlarınızı Bekliyorum ..

Kaydetilmemiş ilginç :) Bekliyoruz çalışmanın devamını ;)

Bence mesela tıklamak için skript felan otomatik bassın o komut gelsin eklensinn :d DEDİMDEN BEN BİLE BİŞEY ANLAMADIM .

Bence mesela tıklamak için skript felan otomatik bassın o komut gelsin eklensinn :d DEDİMDEN BEN BİLE BİŞEY ANLAMADIM .
Onu Az Önce Ekledim :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Böyle bir şeye gerek var mı? NotePad++ zaten skript yazmak için uygun.
Hic Skript Kodlamayı Bilmeyen birini düşün , bir komut yazdığı zaman onun altta çıkması iyi olmazmı ?

Kaydetilmemiş ilginç :) Bekliyoruz çalışmanın devamını ;)
Yorum için Teşekkürler , Başka yazılım fikriniz varmıdır :))

Aslında bu tarz editörlere Compiler desteği gelmez ise pek tercih edilmez. SkIDE diye bir editör var ve editörün alt kısmında bir derleyici görevi gören oyun konsolu var. Kullanıcıya server dosyalarının yerini seçtirip, bir derleyici sekmesi yaratabilirsin. Derleyici sekmesi de konsolu gösterir. Eline sağlık

Developerime dün böyle bir fikir sundum, yapabilirmiyiz falan diye. Yaparsak farklı olur bizimki .D

C
Developerime dün böyle bir fikir sundum, yapabilirmiyiz falan diye. Yaparsak farklı olur bizimki .D
Umarım başarılı olursunuz

Aslında bu tarz editörlere Compiler desteği gelmez ise pek tercih edilmez. SkIDE diye bir editör var ve editörün alt kısmında bir derleyici görevi gören oyun konsolu var. Kullanıcıya server dosyalarının yerini seçtirip, bir derleyici sekmesi yaratabilirsin. Derleyici sekmesi de konsolu gösterir. Eline sağlık
Compiler desteği eklendi hocam . :)

Aslında yaml kontrol sistemi gibi sk içinde ekleyebilirsiniz. Yanlış kodları gösterir falan veya fazla tırnak açıldıysa bir işaret çıkabilir eclipsedeki gibi.

Aslında yaml kontrol sistemi gibi sk içinde ekleyebilirsiniz. Yanlış kodları gösterir falan veya fazla tırnak açıldıysa bir işaret çıkabilir eclipsedeki gibi.
Çok güzel bir fikir , birazdan başlayacağım

Ek bir özellik fark edemedim. NotePad++ veya Sublime Text 3 çok daha iyi bence arayüz bakımından da.

Onu iyi bir tarafı yok diye söylemiştim. Ekstra bir özelliği yoksa işe yaramaz program.
Yorum için teşekkürler
Sana göre desteklemen şu yani Milli bir programımızın olacağına NotPad++ ı önderirdim . :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl