Çözüldü CraftRoyal Yetkilileri Pis Ağız / Saldırma ve ailevi tehtidler / panelleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vearthx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.724
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Değerli topluluk üyelerimiz,​

MC-TR üzerinde yayımlanan bir konu aracılığıyla CraftRoyal markamız ve yetkililerimiz hakkında gerçeğe aykırı, iftira niteliğinde ve yanıltıcı ifadeler paylaşılmıştır.
Bahsi geçen içerik, iki birey arasında Discord üzerinden gerçekleşen kişisel bir tartışmanın çarpıtılarak kamuya taşınması sonucu ortaya çıkmıştır.

CraftRoyal markası, TUUR Yüksek Teknoloji LTD. ŞTİ. bünyesinde faaliyet göstermekte olup, ilgili paylaşımda bahsi geçen ifadelerin şirketimizin veya ekibimizin resmî görüşünü temsil etmediğini önemle belirtiriz.

Ayrıca, paylaşımda özel yazışmaların izinsiz biçimde ifşa edilmesi ve kurumsal itibarımıza zarar verici nitelikteki iddiaların yer alması nedeniyle,
5651 sayılı Kanun’un 9. maddesi kapsamında içeriğin yayından kaldırılması için gerekli yasal başvuru yapılmıştır.

Topluluğumuza açık çağrımızdır:
CraftRoyal olarak bizler, her zaman saygı, dürüstlük ve topluluk bilinci çerçevesinde hareket ediyoruz.
Kişisel anlaşmazlıkların markamızla ilişkilendirilmesi, sadece emeği geçen ekibimize değil, siz değerli oyuncularımıza da haksızlıktır.

Bu süreçte gösterdiğiniz anlayış ve desteğiniz için teşekkür ederiz.
Yasal sürecin sonucu sizlerle şeffaf şekilde paylaşılacaktır.

Saygılarımızla,
CraftRoyal Yönetim Ekibi
Yasal süreçten bahsedip Türkiye'de yasaklanan bir platformu kanıt göstereceksin öyle mi :D Ettiğin küfürler ve tacizi görmeden dava konuşuyorsun. İnşallah belirttiğin davayı açarsın da karşılığında hakaret ve tacizden karşı dava açılmasına yol olur. Bu sıktığın kuru tehditler kuru kalmasın en yakın zamanda ıslat.

Hocam şimdi sen bu konuyu neden açtın ki :D, forum dışı hakaret edip küfür etmek yasak mı ve yasaksa bu forumu ne ilgilendirir? Biraz yüzsüzlük yapmışsın diye düşünüyorum, adam zaten sana yazmamış, dönmemiş neden hala ısrar etmişsin? Neyse uzatmıcam cok yine bu konuyu onaylayan yetkilinin eline sağlık yine cok boş bi konu acılmış :D. Eğer her küfür edeni forum yasaklıyorsa bir sürü kanıt atalım buraya herkes banlansın (: Allah aşkına işiniz gücünüz yok mu :D

DIPNOT: Ayrıca kanıt eksik ilk konuşmanın devamı yok nerden bilelim o boşlukta adamı tahrik etmediğini?
Son dipnotuna yorum yapmak için alıntılama yaptım. Ayarlamış oldukları bot bileti kapatınca geçmiş sohbet linki atıyor gereken "YÖNETİCİ" kişilere sohbet geçmişi gösterilir zaten, senin veya senin gibilerin beni yargılamasına ihtiyacım yok teşekkürler.

Boş konuşmuş cevap yazıp kendinizi yormayın forum destek ekibi ceza uygular zaten.

Discord üzerinden açılmış DESTEK TALEBİ olarak nitelendirilen bütün yönetim ekibinin gördüğü ve cevap verebildiği ek olarak kendi Discord sunucunuzda bulunan ve geçen konuşmalar nasıl CraftRoyal'e çarpıtılabilir acaba? Zaten herşey CraftRoyal Discord sunucusunda gerçekleşmiş ve yöneticilerinin hepsi kanalı görüyor. Şimdi de bu bahane ile konudan CraftRoyal'i temizlemeye mi çalışıyorsunuz?

Türkiye'de yasaklanan bir platformu ve mesaj içeriklerinin hiçbirini yasal süreçte kullanamazsınız. Whatsapp yazışmaları bile delil aykırı oalrak ss alındığında mahkemede delil olarak kullanılmıyor. Siz ise Discord mesajlarını delil olarak kullanacağınızdan bahsediyorsunuz. Kullanabilirseniz kullanın bakalım.

Bu şekilde gülünç bir açıklama yapıp bir de yasal süreçlerden bahsetmeniz biraz garip olmuş.

Şikayetçi tarafın şikayet talebinin başlı başına bir anlamı yok. Bir tarafa projenizi tanıttıktan sonra dönüş alamıyor olmanız bu konu üzerine tekrar yazmamanız anlamına gelmiyor. Projenize zaten yeterli değeri gösteren kişiler sizinle çalışmayı zaten kendileri isteyecektir. Ek olarak tartışmanın nasıl bu noktaya geldiği ekran görüntüleri ile belli olmuyor. Bu nedenle bu şikayet talebini açıyorsanız eğer tüm kanıtları kelimesi kelimesine iletmeniz gerekmektedir. O kadar ekran görüntüsü arasında sadece sizin tehdit edildiğiniz görüntülerin olması mantıksız. Ek olarak eğer "Destek talebi link olarak iletildi, yetkililere gerekirse tüm destek talebi geçmişi gösterilir." benzeri bir cümle kuracaksanız bu şikayet konusunu direkt olarak kamuya açık değil de yetkililere özelden ulaşarak yapmanız gerekiyor diye düşünüyorum.

Yazık gerçekten, bazılarınızın hâlâ bu seviyede olmasına üzücü. Forum sahibiyim diye hemen insanları tehdit etip hakaret etmeye kalkmanız… Kaç yaşına geldiniz hâlâ olgunlaşamamışsınız. Bu yorumdan sonra gelip beni tehdit etmeye çalışan olursa hiç iyi şeyler olmayacağını belirtmek isterim.Boşuna istek atıp atarlanmaya çalışmayın. Sizinle tartışacak ya da bu seviyeye inecek kadar zamanım yok.
Forum sahibi olabilirsiniz, bir şeylerin sahibi olabilirsiniz ama insan olmayı hâlâ öğrenememişsiniz. Düzgün bir üslüp kullanarak red edebilirsiniz hatta yasaklayabilirsiniz. Bu şekilde davranabileceğiniz anlama gelmiyor.
Asıl proje sahibi olduğunu söyleyen kişi kişisel bir tartışma yaşamışsınız craftroyal ile alakası nedir bu konunun diye bir soru sordu bana discorddan. Tartışmanın CraftRoyal resmi discord sunucusunda yaşandığından haberi yok sanırım. Ara bulmaya çalışmak yerine hala bana CraftRoyal'in kariyerinden geleceğinden yaşayacağı maddi kayıplardan bahsetmeleri ayrı bir gülünç durum.

Şikayetçi tarafın şikayet talebinin başlı başına bir anlamı yok. Bir tarafa projenizi tanıttıktan sonra dönüş alamıyor olmanız bu konu üzerine tekrar yazmamanız anlamına gelmiyor. Projenize zaten yeterli değeri gösteren kişiler sizinle çalışmayı zaten kendileri isteyecektir. Ek olarak tartışmanın nasıl bu noktaya geldiği ekran görüntüleri ile belli olmuyor. Bu nedenle bu şikayet talebini açıyorsanız eğer tüm kanıtları kelimesi kelimesine iletmeniz gerekmektedir. O kadar ekran görüntüsü arasında sadece sizin tehdit edildiğiniz görüntülerin olması mantıksız. Ek olarak eğer "Destek talebi link olarak iletildi, yetkililere gerekirse tüm destek talebi geçmişi gösterilir." benzeri bir cümle kuracaksanız bu şikayet konusunu direkt olarak kamuya açık değil de yetkililere özelden ulaşarak yapmanız gerekiyor diye düşünüyorum.
Arkadaşım tüm görselleri okuduğuna emin misin? Tam ekran olacak şekilde bilet üzerinde geçen tüm diyalogları satır satır buraya aktardım. 2 gün geçmiş ve ben sonucu öğrenmek için etiket atıyorum. Adam benim aileme tehditler savuruyor projelerime saldırmakla tehdit ediyor adresimi telefon numaramı bulmak ile tehdit ediyor bunları görmezden geliyorsun ve sen gelmişsin burada işte niye zorladın bilmem ne. Yazılan yazıyı okuyup anlama sorununuz mu var ben bunu anlamış değilim. Lütfen okuduğunuzu anlayıp buraya yorum yapın. Zaten atılan görseller başından sonuna kadar olan tüm yazışmalar artısı var eksiği yok. Daha ne konuda buraya adamın beni ne tür tehditler ettiğini ve craftroyal adına yazılarını inandırmam gerek? Görseli görüp bile burada gelmiş kelime oyunu yapıyorsunuz bana ne diye hala zorlayarak sonuç arıyorsun diye.

Görseller yeterince açık ve net. Tamamını okumadığını düşünüyorum. Tamamını okuduktan sonra yorum yapın lütfen.

Açıkca söylemek gerekirse, burada Şikayet Edilen(CraftRoyal) tarafı savunan tüm yorumları büyük ihtimalle yakın çevreleridir. Adam açıklamasında yasal sürecin başlatılacağından bahsetmiş. Konuşmalarında da yasaya göre davransaymışsın keşke. Böyle bir boş sallama göz korkutma cabanızdan ziyade gerçekten suçunuzu kabullenici bir yorum yapıp, özür dileyip bu konuyu kapatabilirdiniz. Mahkemeye taşıyacağınızı sanmıyorum ki taşıyamazsınız da zaten Discord şuan ülkemizde kullanıma kapalı bir sohbet uygulaması olduğu için hiç bir geçerliliği yoktur, diyelim ki başardınız ve taşıdınız; Tehdit, Şantaj, Küfür ve daha fazlasını bir arada ihlal etmişsiniz. Çok merak ediyorum şikayetinizin yanındaki savunmanız ne olurdu acaba? Buraya gelen CraftRoyal'in troll'leri de boş yorumlarla savunmaya çalışmasın, adam saniye saniye ss almış en başından sonuna kadar herşeyin görüntüsü var, konu küfürlü konuşmak veya egoistlik değil, ortada büyük bir tehdit ve şantaj var. Ailesiyle tehdit edilmiş, darp edilmekle tehdit edilmiş, siz daha bu adamların neyini savunuyorsunuz çok merak ediyorum?

MC-TR üzerinde yayımlanan bir konu aracılığıyla CraftRoyal markamız ve yetkililerimiz hakkında gerçeğe aykırı, iftira niteliğinde ve yanıltıcı ifadeler paylaşılmıştır.
Bahsi geçen içerik, iki birey arasında Discord üzerinden gerçekleşen kişisel bir tartışmanın çarpıtılarak kamuya taşınması sonucu ortaya çıkmıştır.

CraftRoyal markası, TUUR Yüksek Teknoloji LTD. ŞTİ. bünyesinde faaliyet göstermekte olup, ilgili paylaşımda bahsi geçen ifadelerin şirketimizin veya ekibimizin resmî görüşünü temsil etmediğini önemle belirtiriz.

Ayrıca, paylaşımda özel yazışmaların izinsiz biçimde ifşa edilmesi ve kurumsal itibarımıza zarar verici nitelikteki iddiaların yer alması nedeniyle,
5651 sayılı Kanun’un 9. maddesi kapsamında içeriğin yayından kaldırılması için gerekli yasal başvuru yapılmıştır.

CraftRoyal olarak bizler, her zaman saygı, dürüstlük ve topluluk bilinci çerçevesinde hareket ediyoruz.
Kişisel anlaşmazlıkların markamızla ilişkilendirilmesi, sadece emeği geçen ekibimize değil, siz değerli oyuncularımıza da haksızlıktır.

Saygılarımızla,
CraftRoyal Yönetim Ekibi
Önce vergini öde la. Herkes başımıza avukat kesilmiş. Bir sen biliyorsun zaten kanunları. Aylık 100K kazanan şirket neden vergi ödemiyor? Dökül.
1761754999643.webp

Saygılarımızla,
CraftRoyal Yönetim Ekibi
Hocam aylık 100k kazanıyormussunuz bunun vergisi ödeniyormu ? ve birdahakine lütfen chatgpt ile itiraz makalesi hazırlamayın rica ederim yasal süreçte başarılar.

Hepinize iyi akşamlar dostlar,

Pek fazla sizlere burada olayı anlatmayacağım başlıkta bahsettiğim sunucunun discorduna girip destek açıp haliyle projemi tanıtıyorum ve geç cevap verildi bende buna bir sakin bir yorum yaparak sohbeti ilerletmeye çalışırken bir takım olaylar yaşandı ve arkadaşlar sağolsun egosu ile çok fazla bizi bilgilendirdi. Görselleri üşenmeden okursanız zaten tüm olayı kaparsınız hepinize iyi okumalar şimdiden.

Kendileri ile arabuluculuk yapmak veya orta bulmak istemiyorum hiç bir şekilde özür de beklemiyor ve talep etmiyorum. MC-TR gereği kurallar neyse onun yapılmasını talep ediyorum. Kişiler ücretli olarak forumdan reklam almış, lütfen ceza alırlarsa bu ücretli banner reklamları da iptal edilme dahil edilsin

(25 adet görsel koyuyorum yorulacaksınız)
Ekstra olarak benim sitemde var arkadas saldıracaksa bi bana saldırsın waf test edelim.

1761892844758.webp

ASDFYGASDHHFHAWETYHFGHAWEF

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl