Çözüldü CraftRoyal Yetkilileri Pis Ağız / Saldırma ve ailevi tehtidler / panelleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vearthx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.724
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vearthx

Yaratık Tuzağı: Çalışıyor
Emektar
Sunucu Sahibi
Elmaslar
238
Discord İzni
Minecraft
Vearthx

Discord:

vearthx

Hepinize iyi akşamlar dostlar,

Pek fazla sizlere burada olayı anlatmayacağım başlıkta bahsettiğim sunucunun discorduna girip destek açıp haliyle projemi tanıtıyorum ve geç cevap verildi bende buna bir sakin bir yorum yaparak sohbeti ilerletmeye çalışırken bir takım olaylar yaşandı ve arkadaşlar sağolsun egosu ile çok fazla bizi bilgilendirdi. Görselleri üşenmeden okursanız zaten tüm olayı kaparsınız hepinize iyi okumalar şimdiden.

Kendileri ile arabuluculuk yapmak veya orta bulmak istemiyorum hiç bir şekilde özür de beklemiyor ve talep etmiyorum. MC-TR gereği kurallar neyse onun yapılmasını talep ediyorum. Kişiler ücretli olarak forumdan reklam almış, lütfen ceza alırlarsa bu ücretli banner reklamları da iptal edilme dahil edilsin

(25 adet görsel koyuyorum yorulacaksınız)

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    111,1 KB · Görüntüleme: 247
  • Screenshot_16.webp
    Screenshot_16.webp
    107,2 KB · Görüntüleme: 232
  • Screenshot_17.webp
    Screenshot_17.webp
    106,2 KB · Görüntüleme: 213
  • Screenshot_18.webp
    Screenshot_18.webp
    105,4 KB · Görüntüleme: 202
  • Screenshot_19.webp
    Screenshot_19.webp
    106,8 KB · Görüntüleme: 196
  • Screenshot_20.webp
    Screenshot_20.webp
    102,5 KB · Görüntüleme: 190
  • Screenshot_21.webp
    Screenshot_21.webp
    106,1 KB · Görüntüleme: 180
  • Screenshot_22.webp
    Screenshot_22.webp
    99,1 KB · Görüntüleme: 173
  • Screenshot_23.webp
    Screenshot_23.webp
    94,1 KB · Görüntüleme: 161
  • Screenshot_24.webp
    Screenshot_24.webp
    99,8 KB · Görüntüleme: 155
  • Screenshot_25.webp
    Screenshot_25.webp
    104,6 KB · Görüntüleme: 157
  • Screenshot_15.webp
    Screenshot_15.webp
    107,5 KB · Görüntüleme: 143
  • Screenshot_14.webp
    Screenshot_14.webp
    105,4 KB · Görüntüleme: 141
  • Screenshot_13.webp
    Screenshot_13.webp
    118,8 KB · Görüntüleme: 148
  • Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    119 KB · Görüntüleme: 151
  • Screenshot_4.webp
    Screenshot_4.webp
    113,1 KB · Görüntüleme: 141
  • Screenshot_5.webp
    Screenshot_5.webp
    108,4 KB · Görüntüleme: 142
  • Screenshot_6.webp
    Screenshot_6.webp
    99,9 KB · Görüntüleme: 136
  • Screenshot_7.webp
    Screenshot_7.webp
    108,2 KB · Görüntüleme: 134
  • Screenshot_8.webp
    Screenshot_8.webp
    106 KB · Görüntüleme: 128
  • Screenshot_9.webp
    Screenshot_9.webp
    104,5 KB · Görüntüleme: 123
  • Screenshot_10.webp
    Screenshot_10.webp
    99,7 KB · Görüntüleme: 122
  • Screenshot_11.webp
    Screenshot_11.webp
    96,5 KB · Görüntüleme: 130
  • Screenshot_12.webp
    Screenshot_12.webp
    98,5 KB · Görüntüleme: 239
Eh yani, bilemedim… Adamlar ticket’tan sana geri dönüş yapmıyor, sen hâlâ ısrar ediyorsun biraz yüzsüzlük gibi geldi bana. CraftRoyal’ın yaptığı konuşma da tehdit savurmak falan boş car, ailenin yerini bulsa ne yapabilecek ki? Her anlamıyla bomboş bir muhabbet :)

Eh yani, bilemedim… Adamlar ticket’tan sana geri dönüş yapmıyor, sen hâlâ ısrar ediyorsun biraz yüzsüzlük gibi geldi bana. CraftRoyal’ın yaptığı konuşma da tehdit savurmak falan boş car, ailenin yerini bulsa ne yapabilecek ki? Her anlamıyla bomboş bir muhabbet :)
Okuduğunu anlamama gibi sorunun var gibi. 2 gün sonra ben bir sonuca vardınız mı demeye yazmışım buradaki yüzsüzlük tam olarak nerede? Yazmak için yazmayın buraya lütfen. Başından sonunda detaylıca okumanızı rica ederim, hatta sadece başını okusan alırsın o yüzsüzlük cevabını zaten.

Bu nasıl bir üslup? Forum sahibi olunca meşgul mu oluyorsun? Toplumsal bir statü mü kazandırıyor sana? Bir de ss atmış :sohappy:
Bu tür sunucularla papaz olmamak lazım. Medeniyeti barbarlığa çevirmenin en net kanıtları bu fotoğraflar. Ayağınıza gelen ve size katkı sağlayacak bir teklifi reddedebilirsiniz ama bu üslupla nasıl bu sunucuyu açıp insanlara destek verebiliyorlar acaba?

Okuduğunu anlamama gibi sorunun var gibi. 2 gün sonra ben bir sonuca vardınız mı demeye yazmışım buradaki yüzsüzlük tam olarak nerede? Yazmak için yazmayın buraya lütfen. Başından sonunda detaylıca okumanızı rica ederim, hatta sadece başını okusan alırsın o yüzsüzlük cevabını zaten.
Karşı tarafın üslubu baştan aşağı yanlış olabilir ama umarım sen de kendi hatalarının farkındasındır. Teklifine düzgün bir cevap alamadığın için yazmana ‘yüzsüzlük’ dedim. Yorum kaldıramıyorsanız mesajlara cevap vermeyin.

Karşı tarafın üslubu baştan aşağı yanlış olabilir ama umarım sen de kendi hatalarının farkındasındır. Teklifine düzgün bir cevap alamadığın için yazmana ‘yüzsüzlük’ dedim. Yorum kaldıramıyorsanız mesajlara cevap vermeyin.
Yorum kaldırmak değil bu, bir davete gidiyorsun ve siteyi görmek isteyip tekrar dönüş yapmıyorlar, haliyle bende fikirlerini öğrenmek için yazıyorum. Tam olarak yüzsüzlüğü hala anlamış değilim.

Bir süre arkadaşlarımla sunucularında oynadım ve şuan bu konuyu görünce pek şaşırmadım. Arkadaşım sunucuda lag olduğu için yaratıkları azaltmasını istediği için developer kendisinin x bir üniversiteden mezun olduğunu ve aylık 100k gibi bir para kazandığını söyleyip yasakladılar, canını sıkmana değmez bile.

Yorumu tarafsız yazayım umarım çözersiniz ama bunu birde karşı taraftan dinlemek lazım. Ek olarak şuan eksik kanıtlar da var

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Hocam şimdi sen bu konuyu neden açtın ki :D, forum dışı hakaret edip küfür etmek yasak mı ve yasaksa bu forumu ne ilgilendirir? Biraz yüzsüzlük yapmışsın diye düşünüyorum, adam zaten sana yazmamış, dönmemiş neden hala ısrar etmişsin? Neyse uzatmıcam cok yine bu konuyu onaylayan yetkilinin eline sağlık yine cok boş bi konu acılmış :D. Eğer her küfür edeni forum yasaklıyorsa bir sürü kanıt atalım buraya herkes banlansın (: Allah aşkına işiniz gücünüz yok mu :D

DIPNOT: Ayrıca kanıt eksik ilk konuşmanın devamı yok nerden bilelim o boşlukta adamı tahrik etmediğini?

Hocam şimdi sen bu konuyu neden açtın ki :D, forum dışı hakaret edip küfür etmek yasak mı ve yasaksa bu forumu ne ilgilendirir? Biraz yüzsüzlük yapmışsın diye düşünüyorum, adam zaten sana yazmamış, dönmemiş neden hala ısrar etmişsin? Neyse uzatmıcam cok yine bu konuyu onaylayan yetkilinin eline sağlık yine cok boş bi konu acılmış :D. Eğer her küfür edeni forum yasaklıyorsa bir sürü kanıt atalım buraya herkes banlansın (: Allah aşkına işiniz gücünüz yok mu :D

DIPNOT: Ayrıca kanıt eksik ilk konuşmanın devamı yok nerden bilelim o boşlukta adamı tahrik etmediğini?
Ekran görüntüleri karışık şekilde iletilmiş bulunmaktadır. Görüntüleri incelediğimde konunun küfür harici olarak ailevi tehtid ve kişisel bilgilerin korunması ile de alakalı olduğunu görmüş bulunmaktayım. Konu onaylama sebebi küfürler değildir.​

Değerli topluluk üyelerimiz,​

MC-TR üzerinde yayımlanan bir konu aracılığıyla CraftRoyal markamız ve yetkililerimiz hakkında gerçeğe aykırı, iftira niteliğinde ve yanıltıcı ifadeler paylaşılmıştır.
Bahsi geçen içerik, iki birey arasında Discord üzerinden gerçekleşen kişisel bir tartışmanın çarpıtılarak kamuya taşınması sonucu ortaya çıkmıştır.

CraftRoyal markası, TUUR Yüksek Teknoloji LTD. ŞTİ. bünyesinde faaliyet göstermekte olup, ilgili paylaşımda bahsi geçen ifadelerin şirketimizin veya ekibimizin resmî görüşünü temsil etmediğini önemle belirtiriz.

Ayrıca, paylaşımda özel yazışmaların izinsiz biçimde ifşa edilmesi ve kurumsal itibarımıza zarar verici nitelikteki iddiaların yer alması nedeniyle,
5651 sayılı Kanun’un 9. maddesi kapsamında içeriğin yayından kaldırılması için gerekli yasal başvuru yapılmıştır.

Topluluğumuza açık çağrımızdır:
CraftRoyal olarak bizler, her zaman saygı, dürüstlük ve topluluk bilinci çerçevesinde hareket ediyoruz.
Kişisel anlaşmazlıkların markamızla ilişkilendirilmesi, sadece emeği geçen ekibimize değil, siz değerli oyuncularımıza da haksızlıktır.

Bu süreçte gösterdiğiniz anlayış ve desteğiniz için teşekkür ederiz.
Yasal sürecin sonucu sizlerle şeffaf şekilde paylaşılacaktır.

Saygılarımızla,
CraftRoyal Yönetim Ekibi

Değerli topluluk üyelerimiz,​

MC-TR üzerinde yayımlanan bir konu aracılığıyla CraftRoyal markamız ve yetkililerimiz hakkında gerçeğe aykırı, iftira niteliğinde ve yanıltıcı ifadeler paylaşılmıştır.
Bahsi geçen içerik, iki birey arasında Discord üzerinden gerçekleşen kişisel bir tartışmanın çarpıtılarak kamuya taşınması sonucu ortaya çıkmıştır.

CraftRoyal markası, TUUR Yüksek Teknoloji LTD. ŞTİ. bünyesinde faaliyet göstermekte olup, ilgili paylaşımda bahsi geçen ifadelerin şirketimizin veya ekibimizin resmî görüşünü temsil etmediğini önemle belirtiriz.

Ayrıca, paylaşımda özel yazışmaların izinsiz biçimde ifşa edilmesi ve kurumsal itibarımıza zarar verici nitelikteki iddiaların yer alması nedeniyle,
5651 sayılı Kanun’un 9. maddesi kapsamında içeriğin yayından kaldırılması için gerekli yasal başvuru yapılmıştır.

Topluluğumuza açık çağrımızdır:
CraftRoyal olarak bizler, her zaman saygı, dürüstlük ve topluluk bilinci çerçevesinde hareket ediyoruz.
Kişisel anlaşmazlıkların markamızla ilişkilendirilmesi, sadece emeği geçen ekibimize değil, siz değerli oyuncularımıza da haksızlıktır.

Bu süreçte gösterdiğiniz anlayış ve desteğiniz için teşekkür ederiz.
Yasal sürecin sonucu sizlerle şeffaf şekilde paylaşılacaktır.

Saygılarımızla,
CraftRoyal Yönetim Ekibi
Yazdıklarınızı tekrardan okuyun attığım görselde, ailevi Tehdit, saldırı Tehditi, zorla özel bana ait olan bilgileri bulmaya çalışmalar bunların hepsine de özel bir savunma hazırlayın. Çünkü gerçekten yasal işlem başlatıyorsanız bende sağlam savunma hazırladım problem yok. Kuru gürültü olmasın yeter.

1761719743329.webp

Yazdığın görselde 2 birey arasında gerçekleşmedi özel bir diyalogda değil. Sizin resmi discord sunucunuzun "discord bilet" denilen ve 2 kişiden fazla kişinin orayı gördüğü bir yerdir. Arada arkadaşınız da siteye saldırı yapmak ile Tehdit etti. Orada toplamda 3 kişi tartışmaya katıldı. Tartışmanın geçtiği odanın geçmiş sohbet linki hala bende bot eşliğinde duruyor.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl