Craftrise yeni map

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lois

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
17
Minecraft
yok

Discord:

????#1462

Arkadaşlar msrhaba craftriseın eski mapini buldum fakat şuanki mapini bulamadım bulan varsa yazabilirmi

Dostum CraftRise nin maplari kendine özeldir ve paylaşılmıştır, CraftRise den map çalınmasına karşı güçlü korumaları var. Ha çalışabilir mi çalınır ama o mapi ne paylaşabilirsiniz ne de sunucumda kullanabilirsin direkt yasal işlem başlatırlar, başlatmadılar diyelim o halde bile CraftRise nin mapini kullandığın için adın kirlenir.

Arkadaşlar msrhaba craftriseın eski mapini buldum fakat şuanki mapini bulamadım bulan varsa yazabilirmi
Hey Merhaba Dostum, Öncelikle o mapi bulman zor çünkü craftrise koskoca bi şirket illaki bunun önlemini almışlardır eski mapini bulmanın sebebi eskiden craftrise'ın korumaları o kadar güçlü değildi ve rahatça hileler sayesinde map kopyalana biliyordu.

Sorununuz çözüldüyse belirtmeyi unutmayınız

İyi Forumlar​

Bu yasal bir durum değil dostum, mapi kullanamazsın veya satışını yapamazsın. Ayrıca satışını yapan - kullanan kişinin sitesini veya bilgilerini paylaşmaman onun adına iyi olmuş.

Sorununuz çözüldüyse belirtmeyi unutmayınız

İyi Forumlar​

Daha fazla yardım ve bilgi almak için Discord adresim:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sorununuza yardım edebildiysem bi' elması çok görmeyin :)​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl