UnLegitDGN
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 16
- Minecraft
- UnLegitDGN
Discord:
unlegitdgn
unlegitdgn
borran7
öyle bi anlattınki ben bile inanamadım açıkcası bu işler için yıllarını vermen gerek yada arkadaşında dediği gibi parttime çalışman gerek ve craftrise ekibçe kodlandı bunun mapi var bunun kodu var bunun tasarımları var açıkcası çok bişi bilemeden konuşuyosun :DAdam yalniz basina zorlanmadan Minecrafti kodlamis sen hala tek basina paketi kodlamak zor demissin, ustune yalniz kodlanan kisinin oyununa yapilan pakete ? (minecraft uzerinden ornek vereyim? Emin ol 1.5 yillik bir yazilimci 3 ay'a 0 dan minigames + launcheri kodlar gelecek 1 ay icinde de hata duzeltmeleri yapar.
! Burak Can Kubat
Bu bahsettiğiniz kodlar Hypixel ekibi tarafından yapılmış olan Hyperium Client in içinde var şu anda çoğu Client temel modlarını Hyperium clienti içinden yapıyor.Client yapmak çok zor değil şuanda client, configleri internette var indirip kendiniz özelleştiriyorsunuz zaten kodlama biliyorsanız ayrıca, benim bahsettiğim konu CraftRisenin tümünü kapsamıyordu sadece Kingdomsu ayrıca Titanyum ile Kingdoms arasında fark olduğunu bende biliyorum ama ikisinide yapmak zor değil eğer ekibin varsa maks 1 ay ekibin yoksa maks 3 - 4 ay falan sürer.
Lütfen yazdıklarımı iyi okuyup anlayın öyle cevap verin.
Olayı özetlemek gerekirse 500 saat okumanıza gerek kalmıyor. Öncelikle The Kingdoms tarzı bir sunucu açmak istiyorsanız client ile 3d modellemelerini entegre edebilirsiniz (Items Adder). 3d modellemeler sanıldığı kadar basit bir şekilde yapılmıyor (BlokBench)
Örnek video:
Herkes kod vesaire demiş ancak (bütçesi varsa) kodları kendisinin kodlamasına zaten çok fazla gerek yok. Eğer (kendisi) çok fazla özenmek istiyorsa, kendisi kesin olaraktan java öğrenmesi gerekir. Udemy ve Youtube tarzı sitelerden 'How to make Minecraft java plugin?' diye aratırsa karşısına binlerce video çıkar zaten.
Çok fazla minecraft oynamıyorum (yeni gelen güncellemelerden mütevellit oyunun eski tadını alamıyorum) ancak The Kingdoms oyununda olan bir kaç özelliği biliyorum. Örnek olarak Pazar sistemi için BlokBench ile pazar modeli (-Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.-Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.) yaparız daha sonra ItemsAdder ile oyuna ekleyip, java ile yaptığımız pluginle eşdeğer orantıda çalıştırırız. (Hatam varsa belirtirseniz sevinirim, bayağıdır 3d modelleme tarzı işlerle uğraşmıyorum.)Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Eğer iyi motivasyonun varsa şimdiden kolay gelsin @iRommy . İyi forumlar.
Client yapmak çok zor değil şuanda client, configleri internette var indirip kendiniz özelleştiriyorsunuz zaten kodlama biliyorsanız ayrıca, benim bahsettiğim konu CraftRisenin tümünü kapsamıyordu sadece Kingdomsu ayrıca Titanyum ile Kingdoms arasında fark olduğunu bende biliyorum ama ikisinide yapmak zor değil eğer ekibin varsa maks 1 ay ekibin yoksa maks 3 - 4 ay falan sürer.
Lütfen yazdıklarımı iyi okuyup anlayın öyle cevap verin.
yunusum sen çok spoi verdin app hakkında ama :-)Sıfırdan Instagram gibi bir sosyal medya yapmak da zor değildir, Flutter ile biraz kendinizi geliştirin ve hazır! Fakat bir sorun olacak, 100 kişi girmeye başlayınca veritabanlarınız erişimi kestiğinde acaba nerede hata yaptım diye arayacaksınızdır.
(Ek bilgi: Instagram gibi bir şirket aynı yapıyı muhtemelen senin kullanacağın işlemci modelinden çok daha düşük bir işlemci modeliyle big data node bölünümüyle çalıştırıyor, sorun işlemcide de değil yani hay aksi! Ara da bulasın tüh!)
ayrıca bu işe yıllardır bulaştığım için bu arkadaşa sonuna kadar katılıyorumSadece 1.5 yıllık yazılım Okuyan bir kişi aynısını birebir hatta daha iyisini yapabilir çok zor bir şey değil, ayrıca kodlama yapmadan da onun düzeyinde paket toplayabiliriz yani. O sunucuya özgün olan şey yok fazla, SonOyuncu daha önceden hepsini ve daha iyisini yapıp sunmuştu.

bimunora

cngtate
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!