Devrimlgnd21
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 2
- Minecraft
- LegendDevrim
Discord:
Devrim#7647
Devrim#7647
Şapka, kozmetikler vesaire sadece client ile yapılabilmektedir github üzerinde açık kaynaklı client projeleri var java bilginiz varsa kendi client projenize aktarabilirsiniz.Merhaba değerli forum üyeleri ben craftrise daki şapka olayını araştırdım ama kaynak bulamadım yılbaşı sapkasi gibi papyon falanda var ücretli ise hiç yazı yazmanıza gerek yok ama skript ile yapılabiliniyorsa oda olur cevapları bekliyorum,
.ardyy (Ardyy)
Kullandıkları şey bir Mod. Aynı modu SonOyuncu'da kullanıyor. Ancak Java bilgileri çok üst düzey olduğundan ya da sanırım modun kaynak kodları açık olduğundan menüleri değiştirmek veya kendilerine yeni kanatlar tasarlamak gibi şeyleri kolayca yapabiliyorlar.Merhaba değerli forum üyeleri ben craftrise daki şapka olayını araştırdım ama kaynak bulamadım yılbaşı sapkasi gibi papyon falanda var ücretli ise hiç yazı yazmanıza gerek yok ama skript ile yapılabiliniyorsa oda olur cevapları bekliyorum,
kaiys
lazarusgod
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!