Bulundu Craftrise şapka plugini isteği?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Devrimlgnd21

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
LegendDevrim

Discord:

Devrim#7647

Merhaba değerli forum üyeleri ben craftrise daki şapka olayını araştırdım ama kaynak bulamadım yılbaşı sapkasi gibi papyon falanda var ücretli ise hiç yazı yazmanıza gerek yok ama skript ile yapılabiliniyorsa oda olur cevapları bekliyorum,

Merhaba değerli forum üyeleri ben craftrise daki şapka olayını araştırdım ama kaynak bulamadım yılbaşı sapkasi gibi papyon falanda var ücretli ise hiç yazı yazmanıza gerek yok ama skript ile yapılabiliniyorsa oda olur cevapları bekliyorum,
Şapka, kozmetikler vesaire sadece client ile yapılabilmektedir github üzerinde açık kaynaklı client projeleri var java bilginiz varsa kendi client projenize aktarabilirsiniz.

Kullandıkları şey bir Mod. Aynı modu SonOyuncu'da kullanıyor. Ancak Java bilgileri çok üst düzey olduğundan ya da sanırım modun kaynak kodları açık olduğundan menüleri değiştirmek veya kendilerine yeni kanatlar tasarlamak gibi şeyleri kolayca yapabiliyorlar.

Ayrıca kullandıkları modu kendi Clientler'i olduğundan içine entegre edip oynatıyorlar.

CraftRise oynamadığım için pek bir fikrim yok ama bildiğim en kaliteli cosmetic eklentisi budur buyrun:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

1.16.5(belki 1.14 de olabilir) veya üst sürüm bir sunucuya sahipseniz kaynak paketi + mccosmetics (ücretsiz) veya hmccosmetics/magiccosmetics(ikiside ücretli) kullanarak bunları sunucunuza ekleyebilirsiniz

craftrisenin kullandığı kendi clienti.
client yapabiliyorsan yap yapamıyorsan items adder gibi pluginlerle ekleyebilrsin​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl