Craftrise ölümsüzlük bugı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zonely
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 146

Zonely

kalbini parçalamak başarmaktır.
Onaylı Satıcı
Elmaslar
33
Minecraft
Zonely

Discord:

Zonely

1787072919873.webp
1787073247851.webp

craftrise ölümsüzlük bug bulundu 1.5 senedir var belki daha öncesi. Bunu sadece ben buldum. Border bugu her mapte var. Adamlar gelince o boş alana giriliyor sonrasında çıkıp görünmez olup her hareketimizi göremiyorlar ancak biz onlara saldırabiliyoruz. Alana alev topuyla adam atınca 7 günlük ban atıyor sistem. Ban sebebi ne olabilir o alanda takılı kalması uçması vs.
Bugu yaparsanız camsız alanda alev topu yerseniz sizde ban yersiniz. O yüzden 3 dk geçmeden ESC ev tuşuna basılıp etkinliklerin sunucudan bloke olması gerekiyor.

Bug şöyle çalışıyor ilk ve son takımların hizalanmasına doğru mapin en uç köşesine geçilip o alan bulunuyor. Alev topu ve tnt hasarına dikkat edilerek camla o alandan uçulmamasını sağlanıyor daha fazla uçuruyor bu yaptığımız yer. Mavi-kırmızı veya turkuaz-mavi olabilir bunların paralelinde mapin en köşesinde yer alıyor.

Bug nasıl çalışıyor?
Adamların önünde blok yoksa size doğru bakıyorlarsa chunkları azsa o alana girip çıkıyorsunuz veya bekliyorsunuz. Fazla beklenirse görünmez olursanız oyuna lag giriyor herkese. O alandan çıkıp 5x30 alanda ölümsüz olunabiliyor.

Craftrise yönetimi bugı çözerse seviniriz.

ersoya attım konuyu düzeltirler kısa zamanda

Bir tane daha söyleyim o zaman ersoy gelsin kardeş bu daha doğrusu mekanik

Tnt basıyorsunuz son milisaniyesinde önüne doğru atlayıp alev topu atıp adadan adaya uçuluyor.

Bir tane daha söyleyim o zaman ersoy gelsin kardeş bu daha doğrusu mekanik

Tnt basıyorsunuz son milisaniyesinde önüne doğru atlayıp alev topu atıp adadan adaya uçuluyor.
mc mekaniği değilmi bu zaten

Bedwarsı'nı yıllardır ara ara oynarım 70K Puanım var ve hiç rastlamamıştım 1.5 senedir düzelmemesi garip

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl