CRAFTRISE MINING Mİ YAPIYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aurawy

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Aurawy
Herşeyden önce neden launcher çıkarmış ki hypixel gerek bile gerek duymadı belki hilecileri önlemek için olabilir dersek hala hile açıyorlar, aşırı CPU kullanımı 512mb ram vermeme rağmen 2GB ram kullanıyor craftrise mining mi yapıyor? kim bilebilir belki veride çalıyordur Youtubede bu tür çoğu video telif yemiş yada kaldırılmış bu arada sildim birdaha indirmem

evet

yapıyor

Neye istinaden ?

Herşeyden önce neden launcher çıkarmış ki hypixel gerek bile gerek duymadı belki hilecileri önlemek için olabilir dersek hala hile açıyorlar, aşırı CPU kullanımı 512mb ram vermeme rağmen 2GB ram kullanıyor craftrise mining mi yapıyor? kim bilebilir belki veride çalıyordur Youtubede bu tür çoğu video telif yemiş yada kaldırılmış bu arada sildim birdaha indirmem
launcher çıkarmaları çok saçma olmuş
yapıyorsa neden hala bukadar kişi oynuyor bilmediği için mi

İyi bir ekran kartına sahip değilseniz oynayabilirsiniz sorun olmaz ama güçlü bir ekran kartıyla oynamanızı tavsiye etmem.

Saçma saçma konuşmayın. Kafanıza göre yok Craftrise mining yapıyor. Yok şu sunucu böyle oldu. Yok launcher çıkardığı için çok ram harcıyor mining yapıyor gibi çocukça konuşmayın. Böyle bir şey suç. Eğer fikirlerinizden eminseniz dava açabilirsiniz. Ben ram harcamasının fazla olmasını çok fazla texture'a bağlıyorum. Aşırı bir şekilde eklemeler yapmışlar. Çoğu boş çoğu hoş. Eklemelerini local kısmından görebilirsiniz. Bu arada Craftrise'ı vesaire desteklemiyorum. Craftrise'da yetkili misin bu ne desteklemek falan gibi sorular içinde sadece bu tarz konuların çocuk görüşüyle açıldığı kanaatindeyim.

Neden böyle birşey ihtiyac duysunlar ki. Diyelim ki yapıyorlar bilgisayarı kötü olan oyuncular sunucuya giriş yapmamazlar

Eski CraftRise yetkilisi arkadaşımdır. "CraftRise mining olayını şakasına ilk ben attım, 50MB'lık dosyalar 100MB olduğu için bilgisayarı baya çalıştırıyor" dedi ama ben mining yaptığına eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl