Bulundu CRAFTRISE bünyesinde çalışacak mimar aranmaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WeepingAngelTR

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
17
Merhaba değerli forum üyeleri,

CraftRise ana şirketi RIDEV YAZILIM SİSTEMLERİ'ne bağlı olarak CraftRise içerisindeki oyun haritaları geliştirecek, yapacak ve sürekli bir şekilde istekler doğrultusunda düzenlemeler yapacak part-time çalışan mimar aranmaktadır. Alınacak mimar kişisiyle sözleşme yapılacak ve sigorta yapılacaktır.

Bugüne kadar yaptığınız haritaların görsellerini ve öz geçmişinizi özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz.

Teşekkürler.

CraftRise ana şirketi RIDEV YAZILIM SİSTEMLERİ'ne bağlı olarak CraftRise içerisindeki oyun haritaları geliştirecek, yapacak ve sürekli bir şekilde istekler doğrultusunda düzenlemeler yapacak part-time çalışan mimar aranmaktadır. Alınacak mimar kişisiyle sözleşme yapılacak ve sigorta yapılacaktır.

Bugüne kadar yaptığınız haritaların görsellerini ve öz geçmişinizi özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz.

Teşekkürler.
Sigorta yapılıyorsa maaş da verilecektir doğru mu anladım ?

MC-TR'de CraftRise'ı görmek şaşırttı :D

CraftRise ı MC-TR de görmek çok şaşırttı beni. :) :'D

MC-TR'de CraftRise şaşırttı. Doğrusu gram inanmadım çünkü kendi forumunuzda ve discordunuzda bunun hakkında bir duyuru bulamadım.

Arkadaşın profilini incelersen bu arkadaşın craftrise yetkilisi olduğunu anlarsın

Sınır getirildiği için yetkili olduğunu mu anladınız ok.
part-time çalışacak sigorta yapılacak demiş hani herkesin yapabileceği bir şey değil sunucuma builder arıyom gel build yap dememişler konuyu okurken farklı uzuvlardan yararlanmayın kafanızı kullanmanız yeterlidir.

Teşekkürler.
Hadi şimdiden hayırlı olsun başvuru yapacak arkadaşımız için.
Size de geçmiş olsun 18 kişi ayrılınca zor olmuştur.Umarım sizi hiç sarsmadan devam edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Çok isteyerek başvurmuştum oysaki ama maalesef kabul olmadı sanırım başvuran arkadaşlara iyi şanslar umarım siz istediğinizi elde edersiniz

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl