Skript Paylaşımı CraftRise Arkadaşlık Skripti!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kneatily
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.814
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geliştirilebilir. Eline sağlık.

V2 Sürümünde bungeecord desteği gelecekmi?_

Umarım V2 en kısa süre içerisinde eklenir :) beklemedeyim

/Arkadas Kabul yazarken isim yazma kaldırılabilir çünkü bence uğraştırıcı çünkü oyuncular rahat ve hızlı bir şekilde işlemlerini gerçekleştirmek isteyebilirler. tabi isteyenler manuel olarak kaldırabilirler fakat v2 sürümünde bunu yapmamanızı tavsiye ediyorum :)

Amacım kötülemek değildir! Aksine bu skripti daha güzel ve kapsamlı bir hale getirilmesine yardımcı olmaktır!

/Arkadas Kabul yazarken isim yazma kaldırılabilir çünkü bence uğraştırıcı çünkü oyuncular rahat ve hızlı bir şekilde işlemlerini gerçekleştirmek isteyebilirler. tabi isteyenler manuel olarak kaldırabilirler fakat v2 sürümünde bunu yapmamanızı tavsiye ediyorum :)

Amacım kötülemek değildir! Aksine bu skripti daha güzel ve kapsamlı bir hale getirilmesine yardımcı olmaktır!
Tıklama sistemi eklenebilir örneğin.

Tıklama sistemi eklenebilir örneğin.

Önerileriniz için teşekkür ederim V2 sürümünde bunları getirmeyi deneyeceğim.

Gayet başarılı bir skript olmuş, başarılar.

Geçenlerde bu yayınlanmadan önce skript destekte birine yardım ettikten sonra aklıma gelmişti yapmak yarısını yapmıştım yaml desteki bir şekilde fakat yayınlandığını görünce kodu sildim. Başarılar dilerim veri çok olunca lag yapabilir. '':/''
keşke silmeseydin yaml güzel olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl