Skript Paylaşımı CraftRise Arkadaşlık Skripti!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kneatily
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.814
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kneatily

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
7

Discord:

BayKneatily.JS#2423

Merhaba MCTR sakinleri, bugün yazmış olduğum CraftRise arkadaşlık skriptini tanıtacağım!
Yakında v2 çıkartacağım GUİ destekli olmasını planlıyorum.

Mesaj Renklerini Değiştirebilirsiniz!

Görseller;

ark3.PNG
arksistem2.PNG
arksistem1.PNG

Skript Kodu;

Kod:
command /arkadaş [<text>] [<player>]:
    aliases: ark, arkadas, arkadas yardım,
    trigger:
        if arg 1 is not set:
            send "&e&l---------&6&lArkadaş&e&l-------------------------"
            send "&e/arkadaş liste &8- &7Bütün arkadaşlarınız gösterir." to player
            send "&e/arkadaş ekle <oyuncu> &8- &7Oyuncuyu arkadaş olarak ekler." to player
            send "&e/arkadaş kabul <oyuncu> &8- &7Gelen daveti kabul eder." to player
            send "&e/arkadas msg <oyuncu> <mesaj> &8- &7Arkadaşına özel mesaj atarsın" to player
            send "&e/arkadaş sil <oyuncu> &8- &7Arkadaşınızı siler."
            send "&e&l---------&6&lArkadaş&e&l-------------------------"
        if arg 1 is "davet" or "ekle" or "kabulet" or "kabul":
            if player-arg is set:
                if player-arg is not player:
                    if {friend.%uuid of player%::*} contains "%player-arg%":
                        send "&3Arkadaş &8» &c%player% &eadlı oyuncuyu kaldırdın!" to player
                        stop
                    if {friend.attente.%uuid of player%} is set:
                        add player to {friend.%{friend.attente.%uuid of player%}%::*}
                        add player to {friend.%uuid of player-arg%::*}                       
                        add player-arg to {friend.%uuid of player%::*}                       
                        send "&3Arkadaş &8» &eArtık &b%player-arg% &eile arkadaşsın!" to player
                        send "&3Arkadaş &8» &eArtık &b%player% &eile arkadaşsın!" to player-arg
                        wait 1 tick
                        delete {friend.attente.%uuid of player%}                       
                    else:
                        set {friend.attente.%uuid of player-arg%} to player
                        send "&3Arkadaş &8» &b%player% &eadlı oyuncu sana arkadaşlık isteği attı" to player-arg
                        send "&ekabul etmek için &d/arkadas kabul %player%" to player-arg
                        send "&3Arkadaş &8» &eArkadaşlık isteği gönderildi! " to player
                else:
                    send "&3Arkadaş &8» &eKendini arkadaş olarak ekleyemezsin!" to player
            else:
                send "&3Arkadaş &8» &eKimi eklemek / kaldırmak / kabul etmek istiyorsun!" to player
        if arg 1 is "kaldır" or "sil":
            if player-arg is set:
                if player-arg is not player:
                    if {friend.%uuid of player%::*} contains "%player-arg%":
                        remove player-arg from {friend.%uuid of player%::*}
                        remove player from {friend.%uuid of player-arg%::*}
                        send "&3Arkadaş &8» &c%player-arg% &eadlı oyuncuyu arkadaş listenden sildin!" to player
                        send "&3Arkadaş &8» &c%player% &eadlı oyuncu seni arkadaş listesinden sildi!" to player-arg
                    else:
                        send "&3Arkadaş &8» &eO senin arkadaşın değil!" to player
                        stop
        if arg 1 is "liste":
            loop {friend.%uuid of player%::*}:
                if loop-value is online:
                    send "       &e&m-------------&r &6&lArkadaşlar&r &e&m-------------&r" to player   
                    send "" to player
                    send "&7[&a✔&7] &b%loop-value% &7: &aOyunda aktif." to player
                    send "" to player
                    send "&eDaha fazla komut bilgisi için: &d/arkadas" to player
                    send "" to player
                    send "       &e&m-------------&r &6&lArkadaşlar&r &e&m-------------&r" to player
                if loop-value is offline:
                    send "" to player
                    send "&7[&c✖&7] &b%loop-value% &7: &cOyunda değil." to player
                    send "" to player
                    send "&eDaha fazla komut bilgisi için: &d/arkadas" to player
                    send "" to player

Son düzenleme:
Skripti Kod Şeklinde Koyabilirmisin. Böyle Sorun Çıkabilir

Skriptte Hata Yoktur Test Edilmiştir Yapamayanlar İçin Discord Adresim:
BayKneatily.JS#2423

basit bir skript olmuş geliştirebilirsin ellerine sağlık

{friend.attente.%player%} yerine {friend::attente::%player%} yazabilirdin performans artışı, ve bunu Skript olarak kullanmak nekadar mantıklıdır bilmiyorum BungeeCorda bağlamak için MySQL özelliği ekleyebilirdiniz.

{friend.attente.%player%} yerine {friend::attente::%player%} yazabilirdin performans artışı, ve bunu Skript olarak kullanmak nekadar mantıklıdır bilmiyorum BungeeCorda bağlamak için MySQL özelliği ekleyebilirdiniz.
katılıyorum

Elimden gelen şuanlık bu kadar v2 çıkartacağım.

skript çok güzel görünüyor fakat büyük bi sunucuda kullansak lag yapar mı ?

kaç kişi kullandı ama yani 15 20 kişi kullansa lag olmaz ama 200 kişi kullansa lag olurmu kafama takılan o

Ark msg çalışmıyor bende

Geçenlerde bu yayınlanmadan önce skript destekte birine yardım ettikten sonra aklıma gelmişti yapmak yarısını yapmıştım yaml desteki bir şekilde fakat yayınlandığını görünce kodu sildim. Başarılar dilerim veri çok olunca lag yapabilir. '':/''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl