CraftReal Hub Sunucusu | 1.8x | Play.CraftReal.Com |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Server Tutacak, demedi demeyin :)

HUB sunucuya göre konu tasarımı olmamış diyebilirim. Daha derli bir konu tasarımı ile gelirseniz,daha güzel ve daha sağlıklı olacaktır.

İnşallah ama online yok aga be :D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

HUB sunucuya göre konu tasarımı olmamış diyebilirim. Daha derli bir konu tasarımı ile gelirseniz,daha güzel ve daha sağlıklı olacaktır.
Sunucu işlerinden dolayı konu tasarımı yaptıracak para kalmadı.Eğer bedava yapabilecek bi arkadaş var ise neden olmasın :).Bu arada sunucuyu beğendiniz mi ?

Lobi Paketi İnternette Bulunuyor. Ayrıca SkyBlock Paketini %50 sini Satın Almışsınız. Skyfighta Bakmadım. Skyblock Mapinizi Beğendim Başarılar.

:D
Lobi Paketi İnternette Bulunuyor. Ayrıca SkyBlock Paketini %50 sini Satın Almışsınız. Skyfighta Bakmadım. Skyblock Mapinizi Beğendim Başarılar.
Bakın Skyfgiht paketi %100 kendi yapımımız ayrıca skyblock u nerden satın aldık lütfen gösterin.Lobiyi ben yaptım demedim zaten eğer sizin sunucuza yaptığım yorum üzerine bu yorumu yapıyor iseniz birşey diyemeyeceğim teşekkür ederim aryıca sunucuya beklerim.

Son düzenleme:
Konu tasarımı olmamış. Aşağıda vermiş olduğum adresten hazır bir konu tasarımı bulup kendinize göre düzenleyebilirdiniz en azından..
Ek: Ücretsiz Hizmetler

Güzel Sunucu Başarılar

Verilen Bu Kadar Emeğe Rağmen online yok :) + lobi mapi yenileniyor .

SkyPvp Tamamen Aktif !

Mapler Güncellendi SkyPvP aktif.
Play.CraftReal.Com

Diyeli 3 gün oldu online 2 o da arkadaş la ben :(

Son düzenleme:
Sunucu güzele benziyor fakat böyle bir sunucuyu bu konuyla tanıtman yanlış. Daha çok bilgi ve görüşünüş anlamından ilaveler etmen gerek.

Sunucu güzele benziyor fakat böyle bir sunucuyu bu konuyla tanıtman yanlış. Daha çok bilgi ve görüşünüş anlamından ilaveler etmen gerek.
Tanıdığınız Ücretsiz Tasarım Yapan Bi Arkadaş Var İse yönlendirebilir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl