CraftRakip - Keyubu Farkıyla Biz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CraftRakip Network

Kızılsakal Kızıltaş?
Elmaslar
205
nkpuEY.jpg
2020-02-01_13.16.02.png
2020-02-01_13.13.17.png
2020-02-01_13.13.06.png
2020-02-01_13.12.58.png
2020-02-01_13.12.42.png
2020-02-01_13.12.21.png
2020-02-01_13.12.09.png

bu arada pvp sunucusuymuş bende sistemler hakkında biraz kötü yorum yaptım kusura bakmayın sistemler kısmını geri alıyorum :)) ben faction gördüm.

bu arada pvp sunucusuymuş bende sistemler hakkında biraz kötü yorum yaptım kusura bakmayın sistemler kısmını geri alıyorum :)) ben faction gördüm.
Sıkıntı yok teşekkürler yorumunuz için :)

Bir PvP sunucusuna göre en iyi oyuncular kısmı biraz basit kaçmış. LeaderHeads kullanıyorsun sanırsam, kafa kullanmak yerine NPC kullanman daha güzel görünecektir. Bir alan adı satın alıp sitenizi de geliştirirseniz ortalama bir sunucu haline geleceğini düşünüyorum ancak bu haliyle fazlasıyla basit olmuş.

Bir PvP sunucusuna göre en iyi oyuncular kısmı biraz basit kaçmış. LeaderHeads kullanıyorsun sanırsam, kafa kullanmak yerine NPC kullanman daha güzel görünecektir. Bir alan adı satın alıp sitenizi de geliştirirseniz ortalama bir sunucu haline geleceğini düşünüyorum ancak bu haliyle fazlasıyla basit olmuş.
Yorumunuzu dikkate alacağım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

İsteklerinizin sıralama sistemini güzelleştiriyoruz Armorstand yükledik restart attık sıkıntı yok yani
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

İstekleriniz üzerine Sıralama ArmorStand ile süslendi!

Son düzenleme:
Bana kalırsa pvp, 1.9 ve sonrasında bitti. Bir kaç aydır gördüğüm ilk pvp sunucusu. Başarılar.

pvp sunucu aylardır görmüyordum iyi oldu başarılarınızın devamını dilerim

Pvp sunucusu açmanız güzel fakat tutmaz diye tahmin ediyorum artık herkes OP Skyblock op Faction gibi şeyler oynuyor pvp oynayan kaldımı bilmem.

Konu tasarımı güzel.
Eski pvp sunucularını andırıyor haritalar biraz daha geliştirilebilir.​

Sunucu konu tasarımı güzel ancak çoğu kişi kullandığı için klasik geldi. Bunun yanı sıra sistemler özgün ve haritalarda hoş olmuş <3

Son zamanlarda pvp sunucuların oynanmadığını düşünüyorum, umarım siz beklediğiniz ilgiyi görürsünüz. Başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl