Bulundu CraftQuality Alımları Sıfırlandı BAŞTAN BAŞLIYORUZ!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KralBrick

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhaba Arkadaşlar Ben SenSensinTR bugün Serverimizde Yetkili Kadrosunu takip ettik ve iyi bir sonuca varamadık o yüzden yetkili kadrosunu sıfırlamak istedik.Alımlar Şu Şekilde; Moderator,Admin,Rehber,Reklamci, Gerekirse Mimar Alıcaz.

Hostumuz: Nitradodur!
Alımlardan Sorumlu Kişi: SenSensinTR
Sunucumuz Factions dır!

MOD olmak istiyorum pvpim iyidir her geçene hack demem araştırır sorur soruçturur öyle banlarım :) Olmassa admin olabilirim çok kod bilgim yok oda olmassa faction hakkında çok bilgim var rehber olabilir ama ./is fly vericeksiniz ? tabi gerekirse kit falan verirsiniz herhalde ?[DOUBLEPOST=1485089425,1485089395][/DOUBLEPOST]MOD olmak istiyorum pvpim iyidir her geçene hack demem araştırır sorur soruçturur öyle banlarım :) Olmassa admin olabilirim çok kod bilgim yok oda olmassa faction hakkında çok bilgim var rehber olabilir ama ./is fly vericeksiniz ? tabi gerekirse kit falan verirsiniz herhalde ?

Admin olmak istiyorum. Komut bilgim çok fazla. 5 serverde çalıştım. Benden memnun kaldılar ama şuanda serverler kapandı. Sizin serverde çalışmayı çok isterim.

Umarım Geri Hemen Dönersiniz.

Merhaba admin olabilirim Bilgiliyim saygılıyım hackları anlarım

iletişim skype : erenkrl34

Merhaba Admin olmayı istiyorum 4 tane server açtım 2 sw de yetkili oldum komut bilgim çok skype : [email protected] / anlaşırız :)

merhaba ben admin olmak istiyorum tam olarak 3 svde mod 2 svde admin 1 svdede başrehber oldum komut bilgim baya iyidir kendime güveniyorum ve bu arada daha dün kapandı admin olduğum sv o yüzden taze sayılırım ve ayrıca builderlara yardım ederim gerekirse olmadı rehber ver be

Skype:Gökay Akkoyunlu eklersen daha detaylı konuşabiliriz

merhaba ben moderatör olmak istiyorum blacknetwork adlı bir serverde modum ve herkesi banlamam yani iyice haxi araştırırım skypem:yunussunuy1978

rehber olmak istiyorum
İnsanlara yardım etmeyi seviyorum
[DOUBLEPOST=1485779162,1485779115][/DOUBLEPOST]rehber olmak istiyorum
İnsanlara yardım etmeyi seviyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl