CraftNOX - Minecraft Web Otomasyon Sistemi (Önerileriniz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ecopipe

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
5
Minecraft
ecopipe

Discord:

r4n3

Merhabalar daha öncesinde craftnox e-ticaret üzerine yoğunlaşmıştım fakat biraz bekleme kararı aldım hali hazırda geliştirdiğim bir mc webscript sistemim vardı onun üzerinden gitmeyi düşündüm webscript tahmini 1 ay içerisinde herşeyi tamamlanmış olup satışa sunulmayı bekliyor ilk açılışa özel v.s ücretler düşük olacak sizlere sorum var bir minecraft webscriptinde görmek istediğiniz neler var acaba farklı firmalardan bekleyip de alamadığınız kullanıcılarımızı yarı yolda bırakmayı sevmeyiz nede olsa atış serbest konuya :)

İyi Forumlar...

- Yıllık haraç alma
- Temalar webscriptten pahalı olmasın
- Ne ekliyeyim diye soracağına ilk temel şeyleri ekle, ardından öneriler talep et.
Haftada en az 1 kişi webscript yapıyorum diyor, temeli olmadan olmaz.

- Yıllık haraç alma
- Temalar webscriptten pahalı olmasın
- Ne ekliyeyim diye soracağına ilk temel şeyleri ekle, ardından öneriler talep et.
Haftada en az 1 kişi webscript yapıyorum diyor, temeli olmadan olmaz.
Bana göre yıllık haraç alma mevzusu biraz saçma oluyor nedeni ise bu yazılım tek seferlik alındığında yıllık bir destek ücreti babında abartılmayacak şekilde scriptin 3/1 fiyatı alınabilir temalar dediğin gibi webscriptten pahalı olmamalı sonuç olarak 0 dan bir script almıyorsun tasarımı değiştiriyorsun sadece yani klasik webscriptte olan şeyler ekli fakat kullanıcılar yenilikci gözü ile öneri sunsa daha mantıklı olur diye açmıştım konuyu yinede teşekkür ederim görüşlerin için...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl