0/1000 play.craftlord.net Öne Çıkan CRAFTLORD - NETHPOT TOWNY >⚡️PLAY.CRAFTLORD.NET⚡️ 1.19.4+ > Sayısız özel sistem, özel siege sistemleri ve daha fazlası! (16 Ocak 19.00'da Aktif!)

craftlord

Odunlara Vur Vur Vur!
Sunucu Sahibi
Elmaslar
25

Discord:

craftlordmc

Minecraft Sunucu Adresi
play.craftlord.net
Sunucu Sürümü
1.19.4+
Sunucu Slotu
400
Sunucu Türü
Towny
Zorluk Seviyesi
Normal

play.craftlord.net

1.webp
2.webp
3.webp

CraftLord 2025 yılında çalışmalarına başlamış ve 2026 yılının ilk ayında kapılarını sizlere açmıştır. CraftLord ekibi olarak oyuncularımızı ilgilendiren her detayı özenle hazırlıyor, dengeli ve adaletli bir şekilde yönetiyoruz. Towny konusunda deneyimli yönetim kadromuz sayesinde oyun zevkinizi üst seviyelere taşıyoruz.

Özel olarak geliştirilmiş eklentilerimiz sayesinde CraftLord sizlere harika bir oyun deneyimi sunuyor. PVP deneyimini geliştirmek adına her gün yeni testler ve sistemler geliştiriyoruz. Özel çiftçilik sistemleri sayesinde otomatik para kasmayı en aza indirip emek vererek altın kazanmayı zorluyoruz ve sunucumuzu Nethpot Towny teması altında geliştiriyoruz.

Eğer sende bu keyifli Towny sunucusunda oynamak istersen seni CraftLord'a bekliyoruz.

s1.webp
s2.webp
s3.webp
s4.webp

minecraft towny server
minecraft towny sunucu
minecraft towny sunucusu
towny minecraft server
towny minecraft sunucu
towny sunucusu
towny server
towny sunucu
towny sunucular
towny serverler
türk towny sunucusu
türkiye towny server
en iyi towny sunucusu
aktif towny sunucu
yeni towny sunucusu
güncel towny server

konu tasarımı güzelmiş başarılar diliyorum

Zamanında tek tük göz atmıștım konu tasarımı ve fotoğraflar hoș sistemlerde ilerleyen zamanlarda etkileyici olursa daha iyi olabilir bașarılar dilerim

1769123813029.webp
Hocam bu tarz şeyleri ia, nexo, oraxen kısaca özel pack olmadan nasıl yaparım?

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl