Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CraftGG || Özel Sistemler || Klan Sponsorluğu || Turnuvalar || Özel Event Sistemi || [4.Sezon] || [22.04.2020 14:30'da sunucu açılışı ]]
Sistemlerden başlayacak olursak "Küfürlü Chat" sistemi biraz aşırıya kaçmış bir şey ama bunu yine de siz bilirsiniz. Patlayan lapis ve Lord sistemi de güzel tasarlanmış sistemler güzel olmuş. Haritalar pek iç açıcı değil ama yine de güzel. Konu tasarımınız artık klasikleşmeye başlamış bir tasarım değiştirmeniz daha uygun olabilir. Bu konular dışında güzel bir sunucu başarılar dilerim.
Merhabalar, öncelikle konu tasarımınızın hazır bir tasarım olduğuna üzüldüm ki umarım en kısa süre de kendi konu tasarımınızı yaptırırsınız. Konu tasarımının yanı sıra sunucu haritalarını oldukça beğendim fakat çekim tarzınızı beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Çoğu sunucu sahiplerinin yaptığı gibi sizlerde Shader gibi mod paketlerinde yardım alıp güzel harita çekimleri yapabilirsiniz. Sunucu sistemlerinde de bahsedecek olursak sanırım sunucunun en çok beğendim yanı sistemler bölümüydü ki baya bir özgün sisteminiz bulunuyor. Sizlere bu sunucu sürecinde başarılar dilerim :))