Satıcı Tanıtımı Crafter CMS - Oyun Sunucularınız İçin Yenilikçi Website Yazılımı | İLK 1 AY ÜCRETSİZ! | +4 ÜCRETSİZ TEMA v1.9.3.

CrafterCMS

crafter.net.tr
Onaylı Satıcı
Elmaslar
35

Discord:

Crafter CMS

CrafterWebKonuTasarımı.webp

Discord Sunucumuza Katılın! :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Websitemizi Ziyaret Edin :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Discord sunucumuza bu link üzerinden katılan herkese 1 ay ücretsiz deneme hediyemizdir.

etbis.webp

CRAFTER_3.webp

Moderatör tarafından düzenlendi:
luaqen dışında destek ekibi çok iyi <3

Zamanında kullanmıştım hakkını yemeyelim destek sistemi idare eder. açık kaynak kodlu olması ve nodejs tabanlı olduğu için daha optimize ve hızlı bir sistem. Ayrıca şöyle diyeyim sitede herşeyi değiştirebildiğiniz bir admin paneli var. Yeni ve bütçesi az olan arkadaşlarıma tavsiye kesinlikle tavsiye ediyorum.

Zamanında kullanmıştım hakkını yemeyelim destek sistemi idare eder. açık kaynak kodlu olması ve nodejs tabanlı olduğu için daha optimize ve hızlı bir sistem. Ayrıca şöyle diyeyim sitede herşeyi değiştirebildiğiniz bir admin paneli var. Yeni ve bütçesi az olan arkadaşlarıma tavsiye kesinlikle tavsiye ediyorum.
Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Destek sistemi için elimizden geleni yapıyoruz fakat çoğu sorun sistemsel hatalardan oluştuğu için firma sahibimimizin gelip bizzat yardımcı olmasını gerektiriyor. Bu sorunu da kısa süre içerisinde aşmayı hedefliyoruz. İyi Forumlar..

Gayet güzel bol kazançlar dilerim efem.

Güzel görünüyor istediğiniz yerlere ulaşmanız dileğiyle

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl