Bulundu CraftEliceMC | Skripter Alımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Derken? SUNUCU isim değiştirdik sadece burayı güncellemedik.
Çalmışsınız diyorsunda sanırım sahibisin böyle konuştuğuna göre.
Craftelice.com adresinin sahibiydim fakat zaten kapandı genede insan garip hissediyor.

Peki eminim öyledir de banane .com dan? bizim alan adımız play.craftelice.org ve play.leaguecraft.org
direk sunucu adını almışssınız burada önemli olan com veya org olması değil sunucu adının kullanılmasıdır.
ve yine play.leaguecraft.org ip'side bize aitti

direk sunucu adını almışssınız burada önemli olan com veya org olması değil sunucu adının kullanılmasıdır.
dosdum sunucunun sahibi efe zaten arkadaşım ve kurucu? neyi uzatıyorsun anlamadım
nasıl ulaşırım sana buradan yazmazsan iyi olur ve ya özele gel.

Discordum : FekeBey

Ad: Berk
Soyad: Yılmaz
Skript Bilginiz: Bunu ölçemeyecek şekilde büyük, zaten forumda bir çok paylaşımım bulunuyor. Bir kaç ay ara vermiştim, tekrar geri döndük..
Tecrübeniz varmı?: Yani, skripter alımı yapıyorsunuz, başarılı kişilerin başvurması gerek değil mi? Burada yok dersek ayıp olur.

Dip Not: Diğer kişilere başarılar.. Ayrıca istenilen her türlü skripti yapabilirim ayrıca (Java)

Ad: Berk
Soyad: Yılmaz
Skript Bilginiz: Bunu ölçemeyecek şekilde büyük, zaten forumda bir çok paylaşımım bulunuyor. Bir kaç ay ara vermiştim, tekrar geri döndük..
Tecrübeniz varmı?: Yani, skripter alımı yapıyorsunuz, başarılı kişilerin başvurması gerek değil mi? Burada yok dersek ayıp olur.

Dip Not: Diğer kişilere başarılar.. Ayrıca istenilen her türlü skripti yapabilirim ayrıca (Java)
Yakında sunucumuz hub olacağı için 2 kişi arıyorduk 1 tanesini bulduk. Discord verirseniz iletişim kura biliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl