CraftElice + Yeniden Aktif + Kit Hediye 200 Slot 8 GB RAM

CraftEliceNW

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
lvLo6p.png

YJL8lD.png

5M0GbM.png

YJL8lD.png

✓ Merhaba arkadaşlar Minecraft adlı oyuna 1.5.2'de başladım ve ilk sunucumu kurdum
bugüne kadar skyblock gibi oyun oynadığımı hatırlamıyorum bayağı zaman geçti bugüne kadar hep +30 +40 ları bulan sunucular açtım, açık konuşayım onlara pek özen göstermedim fakat bu açtığım sunucu tamamen özel Full çeksin istiyorum üstündeki emeklere lütfen bir bakın warplar olsun özellikle kendim uraşıp yaptığım warplar var ve özel skriptler bazıları @ankabilisimtr 'ye Aittir var.

Yetkili Listemiz;
@FurkanOfficial
@@CRAFTELICE
@Arda_PvP ( Forum Adı Bilinmiyor )
Sende Gel Ve Katıl Bize !
YJL8lD.png

YJL8lD.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

YJL8lD.png

✓ Edit Sistemi ile P6 - P7 Alma !
✓ KoyluTakas Sistemi ile item kasma !
✓ Sunucuya Özel Yapılan Yerler !
✓ Sandıktan Çıkan Süpriz itemler !
✓ El emeği menüler !
✓ 15 Dakikada bir yarışma ile ilk yaziyi yazan ödül alıyor !
✓ Menülü Pazar Sistemi !
✓ Süreli Rütbe Sistemi !
✓ Rapor Sistemi ile şikayetleriniz Bize iletiliyor
✓ Her Hafta Hanedan Savaşları !

YJL8lD.png

Forum Kuralları Gereği Bilgiler:
Sunucu ip : CraftElice.Minecraft.To (Faction Bi Kac Gune Acilcak)
Sunucu Türü : SkyBlock

YJL8lD.png

✓ Oyunun Tadını Çıkar Bizimle Ol Vip Ol !

YJL8lD.png

YJL8lD.png

Senden Hızlı Satanda Mezarda Be Mübarek!
Sistem: /sat yazarak elinizdeki Eşyayı Hızlı bir şekilde Satabilirsiniz (al parayı bul karayı) .

YJL8lD.png

YJL8lD.png

✓ VipBilgiye Hoş Geldiniz!
Sistem: /Vip Yazarak Herşey Vip Menu acilir ve Vip Hakkinda Bilgi edine bilirsiniz.

YJL8lD.png

YJL8lD.png

PPdlXb.png

YJL8lD.png

✓ Oyunumuzda Köylü takas sistemi mevcuttur diyeceksinizki bu ne işe yarayacak sunucumuzdaki bu sistem hem farklı bir maden ekliyor oyuna hemde güçlü zırhlar kılıçlar almanızı gelelim güçden kastıma ExtraCan Veren itemler herkezden farklı oluyorsun be adam, adam 8-7 canla geziyorsa sen 9 canla kedi gibi geziyorsun vur vur ölmüyorsun, kılıçların verdiği az biraz yürüme hızları efektler ve daha birçok şey gel ve gör diyorum dostum sadece gel ve gör.

YJL8lD.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

YJL8lD.png

2017-02-04_16.56.51.png

Arkadaslar Maplerin Hepsini Atmak isderdim Foto Buyuk oldugu icin Indiremedim iyi Forumlar!
CraftElice.Minecraft.To ';)'

Sunucuda 4 kişi var fakat full olduğunu söylüyor ?

Güzel Sunucuya Benziyor Tebrikler Gelip Bakacağım[DOUBLEPOST=1486224649,1486220509][/DOUBLEPOST]Şuan Bakımmı Var ? Giremiyorum

Evet Kardesim Bakim var
Yarin ve ya bi kac saate cikcak Yorumun icin Tesekkurler

Daha fazla görsel ekleyiniz (en az 2 olmalı). Ayrıca sunucu da başarılar.

Daha çok resim eklerseniz daha güzel bir konu olabilir

Yorumunuz icin Tessekur ederim Yarin Eklencek Hepsi

Sunucu hakkında bir kaç fotoraf daha ekler misiniz onun dışında başarılar dilerim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl