Çözüldü Craftbukkit Hata Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mandaalina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.691
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mandaalina

İnsanlara Yardım Eden Bir Mandalina
Elmaslar
37
Minecraft
5NKK
Selamın aleyküm normalde 2 yıldır plugin paketleri kodluyorum fakat hic paylasmadım arşivimde 50 yi geçik plugin packları var yakında paylaşacagım bu aralar op prison başlıyacağım craftbukkiti ayarladım baslat.bat 'ı açıyorum başka bir tuşa basınız diyip kapanıyor Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi

Ekran Alıntısı.PNG

Java:
java -Xms1024M -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o false
PAUSE

Son düzenleme:
bukkit'in txt. gir true yaz
Daha sonrasında Jar'a tıkla ilk olarak daha düzenli bir şekilde kurar.

Hata: error occured during initialization of virtual memory = sanal belleğin başlatılması sırasında hata oluştu
Yanlış bilmiyorsam hatada yeterli ram yok diyor :)
Atadığınız ramı düşürerek deneyin lütfen.

Hata: error occured during initialization of virtual memory = sanal belleğin başlatılması sırasında hata oluştu
Yanlış bilmiyorsam hatada yeterli ram yok diyor :)
Atadığınız ramı düşürerek deneyin lütfen.
Nasıl ramı düşüreceğim peki?[DOUBLEPOST=1520094934,1520094890][/DOUBLEPOST]
bukkit'in txt. gir true yaz
Daha sonrasında Jar'a tıkla ilk olarak daha düzenli bir şekilde kurar.
O nasıl oluyor :D

Sen onu bunu bırak verdiğim kodu bate koy
Java:
java -Xms1024M -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o false
PAUSE

Nasıl ramı düşüreceğim peki?[DOUBLEPOST=1520094934,1520094890][/DOUBLEPOST]
O nasıl oluyor :D
.bat dosyanızdaki "-Xms:" sunucya vereceğiniz minimum ram miktarını "-Xmx:" ise sunucuya vereceğiniz maksimum ram miktarını belirtir. -Xms:512M -Xmx: 512M yaparak deneyin lütfen, olmazsa bilgisayarınızın ram miktarını yazarmısınız?

.bat dosyanızdaki "-Xms:" sunucya vereceğiniz minimum ram miktarını "-Xmx:" ise sunucuya vereceğiniz maksimum ram miktarını belirtir. -Xms:512M -Xmx: 512M yaparak deneyin lütfen, olmazsa bilgisayarınızın ram miktarını yazarmısınız?
Aga beynim error veriyor Ramım 4 gb

Aga beynim error veriyor Ramım 4 gb

1. Görev yöneticisinden ne kadar ram in boşta olduğuna bakın.
2. baslat.bat dosyasına aşağıdaki kodu yazıp deneyin olmazsa bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar deneyin.
Kod:
java -Xmx512M -jar craftbukkit.jar
PAUSE

Şimdi dostum çok dikkatli oku ilk olarak o rar ile jar ı aynı yere getirdin degilmi?
Diyelim ki getirdin klosör'ün içinde rar ı başlatma ilk olarak jarı çalıştır daha sonrasında
Dosyalar gelicek daha sonrasında sunucuları ayarladıgın yere gel ip yazıcagın yere
lolhost yaz daha sonrasında sunucu başlat ve rar'ın true olan bölümünü false yap
ve sunucu başlat minecraft ı aç ip ekleme bölgesine gel localhost yaz sadece ve sunucu ya gir

2. baslat.bat dosyasına aşağıdaki kodu yazıp deneyin olmazsa bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar deneyin.
Kod:
PAUSE
Cansın Kardeş Olduu :)[DOUBLEPOST=1520096709,1520096677][/DOUBLEPOST]
Kod:
PAUSE
Cansın Kardeş Olduu :)
Şimdi dostum çok dikkatli oku ilk olarak o rar ile jar ı aynı yere getirdin degilmi?
Diyelim ki getirdin klosör'ün içinde rar ı başlatma ilk olarak jarı çalıştır daha sonrasında
Dosyalar gelicek daha sonrasında sunucuları ayarladıgın yere gel ip yazıcagın yere
lolhost yaz daha sonrasında sunucu başlat ve rar'ın true olan bölümünü false yap
ve sunucu başlat minecraft ı aç ip ekleme bölgesine gel localhost yaz sadece ve sunucu ya gir
Ayarladım Artık gerek kalmadı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl