Çözüldü Craftbook tabela [gate] plugini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wontis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.002
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wontis

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
17
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Ben tabelaya [Gate] yazarak sağ tıklattığımızda çitlerin kapı gibi birden açılıp kapandığı bir plugin arıyordum. Ve bunun adının craftbook olduğunu öğrendim. Bu plugini en son 1.7.2 bir sunucuda görmüştüm ondan dolayı aramaya başladım. Neyse konumuza gelicek olursak benim sunucum

1.8.8 Spigot - Pluginlerim: Essentials, Authme, Chestcommand, Protocollib, SkQuery, Skript bu pluginleri craftbook adlı plugini denemek için koydum. Fakat sunucuyu açtığımda sunucunun plugins kısmında craftbook dosyası çıkmadı ayrıca konsoldan /pl yazdığımda da gözükmüyor. Bunun 1.8 sürümünü bulamadım bir forumda 1.8 sunucuda çalıştırdığını iddia eden birini gördüm fakat nasıl olduğunu yazmamıştı. Bu yüzden sizden yardım istiyorum arkadaşlar. Craftbook adlı plugini nasıl çalıştırabilirim veya kapı şeklinde çit koyarak yanına tabelayla [Gate] yazdığımda sağ tıklayarak çitleri açan bir plugin lazım. Şimdiden teşekkürler!

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
skriptini,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ve
eklentilerini kullanabilirsiniz.
Gates Skriptine baktım fakat çit yavaş yavaş açılıp kapanıyor. Ben birden açılıp kapansın istiyorum. Diğer ikisini de yükleyip denedim çitlerle kapı benzeri bir yer oluşturdum. Tabelaya [Gate] yazdım fakat çalışmadı. /gate yazdığımda isim falan istiyordu ikisi de pek çözemedim. Lütfen başka önerebileceğiniz bir plugin varmı veya craftbook 1.8 sürümü şimdiden teşekkürler.

eklentiyi deneyin, size attığım diğer 2 eklentinin sayfasına girip yapım şekline bakmalısınız. Bazıları komutla bazıları tabelayla oluyor. Kendim araştıracağım diyorsanız tarayıcınıza "Minecraft Gate plugin" diye aratmanız yeterli.

eklentiyi deneyin, size attığım diğer 2 eklentinin sayfasına girip yapım şekline bakmalısınız. Bazıları komutla bazıları tabelayla oluyor. Kendim araştıracağım diyorsanız tarayıcınıza "Minecraft Gate plugin" diye aratmanız yeterli.
Aslında internete onu yazarak baya araştırdım fakat aradığımı bulamadım. Tek bulduğum craftbook. Fakat o da çalışmıyor klasör dosyası gelmiyor ve çalışmıyor gözüküyor tabelayla da denedim fakat gerçekten de çalışmıyordu. Verdiğin linkte 1.8 sürümü yok, 1.12 sürümünü ve 1.7.9 sürümünü denedim fakat çalışmadı. Acaba pluginlerim mi eksik anlıyorsanız konuma yazmıştım bakabilir misiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl