Rehber craftbench.ai ile yapay zekaya Minecraft tasarımları yaptırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakancoskun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.512
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakancoskun

Ahlak şube
Elmaslar
55
Minecraft
hakancoskun4891

Discord:

onatic48

Merhaba,
Bu konuyla takımların ekmeğine taş çıkarıyorum ama herkesin işine yarayabilecek bir araç olan craftbench.ai 'yi size tanıtmak istiyorum. Bu yapay zeka sayesinde girdiğiniz promptlar ile: Render, Illustration, Pixel Art, Skin, Skin portresi, Item (bir çok seçenek ile), GUI ve en iyisi ise girdiğiniz konuya göre 6 adet birbirleri ile bağlantılı eşya çıkartıyor, bu eşyalara isim veriyor, nasıl kullanılacağını söylüyor ve ItemsAdder dosyasını da zip halinde veriyor.

A ship sailing to a cove, night time, caverns, bonfires.

A ship sailing to a cove, night time, caverns, bonfires.

img-renders-4.png

A purple gene swirling next to a rum bottle, smokes, purple aura, gradient background.

img-renders-14.png

Morgana Avalon, bits of color, sketch book, hand drawn, dark, gritty, realistic sketch, rough sketch, mix of bold dark lines and loose lines, bold lines, on paper, turnaround character sheet, female half elf, full body, arcane symbols.
img-illustrations-7.png

A Purple-black gradient, cubic/blocky dragon, wireframe vaporwave background.

img-illustrations-12.png

A Blocky/Cubic Medieval Merchant character, logo.

img-illustrations-14.png

Birds eye view of land filled with candy colorful fun clouds.

Birde kendi yaptığım logo ve prompt ile animasyon verdirdim gene aynı uygulama üzerinden böyle bi özelliğide mevcut :)

dragon-themed logo that surrounding text (Text: Atraksiyon)
7247248d-cc33-412f-943a-93f03580f8ef.png
img-pixcelArt-1.png

Ethereal Waterfall Cove.

img-pixcelArt-4.png

A royal crest.

img-pixcelArt-14.png

Pile of blue coins.
img-skins-2.png

A woman with asian clothing, white and pink tones..

img-skins-4.png

A mystic ice lady.

img-skins-6.png

A homeless man with torn apart clothes..
2.png

A person wearing a shark head in a spooky ocean

4.png

A portrait of a pirate with a bushy beard, a pirate hat, and a gold earring, with a treasure island in the background

10.png

shadowy assassin wearing assassin robes and hood face cant be seen because of shadow of robe, holding a dagger (icon for rpg class)
8.png

Warden-infused cutlass, light blue corruption, artifact
2.png

Uranium
6.png

Feathers
1.png

forest themed border, trees, leaves, green and gray - (Preset: frame)

2.png

theme pirate / sea of thieves, wooden golden border chest, water - (Preset: frame)

8.png

medieval pachement, map, detailed,GUI,UI,UX,pixel art - (Preset: standard)
image.png
A mud path with large chunks of dirt mixed with a small amount of brown stone pebbles to walk on, that is continuous
8beeb87a-d32a-47eb-80b9-3aae7c7cfb95.png
Kullanımı ise çok basit, websiteleri üzerinden discord adreslerine giriş yapıp ardından Generations kategorisinin altında bulunan kanallara girip aynı Midjourney'de olduğu gibi botlarına "/" komutları ile yaptırmak istediğiniz şeyin promptunu giriyorsunuz ve her komut için farklı seçenek var örneğin logo yaptırırken text seçeneği, olmamasını istediğiniz şeyler seçeneği gibi şeyler mevcut.

1706178601353.png

İşime yarayacak gibi duruyor. :D

uzun zamandır yeni ve referanssız takımları izliyorum. bu yapay zekadan da bir süredir haberim var ve sürekli insanları kandırmaya çalışıyorlar. umarım bu konu insanları bilgilendirir.

Yapay zeka insanlığı yok etsin kabul ediyorum ben

dünyayı bi 10 sene geriye alalım ya her şey çok kolaylaşmaya başladı

çok iyi işler çıkarıyor bu arada 32x32 olanlarına baktım mükemmel şeyler var

uzun zamandır yeni ve referanssız takımları izliyorum. bu yapay zekadan da bir süredir haberim var ve sürekli insanları kandırmaya çalışıyorlar. umarım bu konu insanları bilgilendirir.
Türk arkadaşlar geliştiriyor eklentiyi ve sürekli güncelliyorlar, bence büyük bir önyargıyla haraket ediyorsun. Güzel bir proje, devamlı bir şekilde güncelleme alıyor

Türk arkadaşlar geliştiriyor eklentiyi ve sürekli güncelliyorlar, bence büyük bir önyargıyla haraket ediyorsun. Güzel bir proje, devamlı bir şekilde güncelleme alıyor
Sanırım yanlış anladın. Yapay zekayı zaten severek takip ediyorum, benim sitemim yapay zekayı kullanan sözde "takımlar" insanlara sadece yapay zeka ile yapılmış tasarımları satıyor.

Bazı yaptırmak istediklerimiz için dolar üzerinden ücret ödememiz gerekiyor, yine de çoğu şeyi ücretsiz olarak yapabiliyorsunuz. Bizde bu tarz bir ai üzerinde çalışma sürdürüyoruz, daha yolu yarılamadık ancak bittiğinde daha kapsamlı ve uygun fiyatlı bir şekilde hizmet verebileceğiz. Geliştirdiğimiz ai'ın craftbench ile aynı düzeye gelebilmesi için çok yolu var, umarım bunda başarılı olup insanlara hizmet edebiliriz.

Bazı yaptırmak istediklerimiz için dolar üzerinden ücret ödememiz gerekiyor, yine de çoğu şeyi ücretsiz olarak yapabiliyorsunuz. Bizde bu tarz bir ai üzerinde çalışma sürdürüyoruz, daha yolu yarılamadık ancak bittiğinde daha kapsamlı ve uygun fiyatlı bir şekilde hizmet verebileceğiz. Geliştirdiğimiz ai'ın craftbench ile aynı düzeye gelebilmesi için çok yolu var, umarım bunda başarılı olup insanlara hizmet edebiliriz.
Böyle projeleri Türkiye'de görmek güzel olur. Başarılarınızı dilerim.

Ücret ödemek değilde üyelik almanız gerekmekte. Ve şuana kadar kullandığım ve yukarıda belirttiğim maddeler ücretsiz, sadece aylık olarak kredi sistemi mevcut. Size de yaptığınız projede başarılar dilerim. Türkiyeden böyle projeler çıkması güzel.

Çok güzel bir proje olmuş.Başarılar dilerim.

Selam, konu ve güzel yorumlar için Craftbench ekibi olarak teşekkür ederiz. Yakında Türkiye'ye özel fiyatlandırma getirmeyi planlıyoruz.

Yapımcısı Lighty Türk kendisi daha önceleri burada sunucu açmıştı başarılı birisi projesi de öyle. Başarılar diliyorum böyle bir ai tasarladığı için <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl