CRAFT Y - EKİP BAŞVURUSU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Deichor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.539
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deichor

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
212
Minecraft
Deichor

Discord:

deichor

dB3pXn.jpg

Y

Herkese merhaba dostlar. Uzun zamandır bir ekip ile eklentiler kodlayıp ücretli bir şekilde satıyorduk. Ancak ekibimi yenileyip sunucu açma kararına vardım. Türkiye'nin en yenilikçi sunucusu olma yolunda en başta sağlam bir ekip gelmelidir. Ekibe girecek girecek herkesin önceliği bu sunucu olmalıdır. Alanında profesyonel olan kişilerin hepsine kapımız tamamen açıktır. Böyle bir büyük projede eğer denek (tester) olmak isterseniz bile başvuru yapabilirsiniz. Öncelikli hedefimiz oyuncuların yorumlarına göre bir sunucu şekillendirip oynanabilecek hala getirmek. Sunucuyu tamamen Türkçe ve kendi eklentilerimiz ile yapacağız. Eğer sizde hemen başvurmak istiyorsanız da aşağıdaki adresten başvuru yapabilirsiniz. Başvurular en fazla iki iş günü içerisinde okunup sizlere bildirilir.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Başvuru Koşulları:
  • Discord adresinizin bulunması gerekir.
  • Mikrofon sahip olmanız gereklidir.
  • Yaşınızın en az 14 (on dört) olması gereklidir.
  • Aktiflik saatiniz günlük en az 3 (üç) olmalıdır.
  • Başvuru yapmadan önce önceliğinizin tamamen bu sunucu olduğunu kabul etmelisiniz.

dB3pXn.jpg

Y

Herkese merhaba dostlar. Uzun zamandır bir ekip ile eklentiler kodlayıp ücretli bir şekilde satıyorduk. Ancak ekibimi yenileyip sunucu açma kararına vardım. Türkiye'nin en yenilikçi sunucusu olma yolunda en başta sağlam bir ekip gelmelidir. Ekibe girecek girecek herkesin önceliği bu sunucu olmalıdır. Alanında profesyonel olan kişilerin hepsine kapımız tamamen açıktır. Böyle bir büyük projede eğer denek (tester) olmak isterseniz bile başvuru yapabilirsiniz. Öncelikli hedefimiz oyuncuların yorumlarına göre bir sunucu şekillendirip oynanabilecek hala getirmek. Sunucuyu tamamen Türkçe ve kendi eklentilerimiz ile yapacağız. Eğer sizde hemen başvurmak istiyorsanız da aşağıdaki adresten başvuru yapabilirsiniz. Başvurular en fazla iki iş günü içerisinde okunup sizlere bildirilir.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Başvuru Koşulları:
  • Discord adresinizin bulunması gerekir.
  • Mikrofon sahip olmanız gereklidir.
  • Yaşınızın en az 14 (on dört) olması gereklidir.
  • Aktiflik saatiniz günlük en az 3 (üç) olmalıdır.
  • Başvuru yapmadan önce önceliğinizin tamamen bu sunucu olduğunu kabul etmelisiniz.
ben sizlerle mimar olarak çalışmak isterim yaşım 15 istediğiniz çoğu nitelik bende buluunmakta

Başvuru Yaptım Yaşım 13 bunu söyleyeyim ama yinede bi gözden geçirin :)

Sayın Deichor kardeşim size forumu göndermiş bulunmaktayım lütfen biraz seri olup okursanız & discord adresimden bana ulaşırsanız çok memnun olurum bu arada yaş yazmamışsınız olabilir ben yinede bilgilendireyim Yaşım : 27 neyse sizi beklemekteyim iyi günler dilerim.

Sayın Deichor kardeşim size forumu göndermiş bulunmaktayım lütfen biraz seri olup okursanız & discord adresimden bana ulaşırsanız çok memnun olurum bu arada yaş yazmamışsınız olabilir ben yinede bilgilendireyim Yaşım : 27 neyse sizi beklemekteyim iyi günler dilerim.
Özel bilgileriniz başvuru kabulunden sonra sizlere Discord üzerinden sorulacağı için forma koyma gereği duymadık. İlginiz için teşekkürler.

Hocam Başvuru Konulari ney

Ağabey pluginer alıyo musun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl