Yok bea özel yaptırdık, @WaterSoon ve ekibinden alınmıştır.Sanırım maplerin bazıları satın alınmış, aynılarını 1 sunucuda daha görmüştüm.
Yok bea özel yaptırdık, @WaterSoon ve ekibinden alınmıştır.Sanırım maplerin bazıları satın alınmış, aynılarını 1 sunucuda daha görmüştüm.
40Tl ye aldık baya da iyi yaptılar.Ne kadara aldınız :D Bana da ucuz fiyatlı warpları olan factions mapı lazımda.
Söyleseydin Dostlarım Vardi Ücretsiz Yaparlardı BetaCraft'in Creative Spawni ve Çakma Lobisini Tasarlamişlardi.
Moruq göndersene bana onları. Biraz işim var yardımcı olurlar :DSöyleseydin Dostlarım Vardi Ücretsiz Yaparlardı BetaCraft'in Creative Spawni ve Çakma Lobisini Tasarlamişlardi.
Furkan Oruc#8686
Doliyimmi? :Dpuding baba <3
Furkan Oruc#8686
yok kalsınDoliyimmi? :D
Usta geç cevap veriyorumda öyle geleceklerini sanmıyorum özel istersen abartmadan birkaç tane, ayarlar onlar.Moruq göndersene bana onları. Biraz işim var yardımcı olurlar :D
LordOfLast#7186
Bu akşam öyle benim yapılarımı görmek için isterlerse gelebilirler.Usta geç cevap veriyorumda öyle geleceklerini sanmıyorum özel istersen abartmadan birkaç tane, ayarlar onlar.
Builder Takımları Var İzin Verirlerse Discord'larini Atarım Görüşürsün. En Geç Yarın Akşam Atarım.Bu akşam öyle benim yapılarımı görmek için isterlerse gelebilirler.
Bende builder olmak istiyorumda.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!