Çözüldü crackshot plugini texture pack sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan insecure
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 112
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

insecure

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
3
arkadaşlar sunucumda crackshot plugini bulunmakta ve bu pluginin texture packi kendi içinde var ama sunucu insanlara kullandırmıyor server.propertiesin texture pack kısmı boş yani texture pack bulunamadı gibi birşey diyor sanırım texture packin linkini dosya bağlantısı gibi birşey istiyor nasıl çözerim? sürüm 1.16.5

MODERATÖR ARKADAŞLARIM PLUGİNİN İSMİ CRACKSHOT YANİ CRACK BİR PLUGİN DEĞİL KONUYU LÜTFEN KALDIRMAYIN (BİR ARKADAŞ KALDIRDI 2.YAZIŞIM BU ONDAN BU NOTU DÜŞTÜM)

CrackShot'ın kendi wiki sayfasını incelemelisin. Orda bir sonuca ulaşacağını düşünüyorum.

arkadaşlar sunucumda crackshot plugini bulunmakta ve bu pluginin texture packi kendi içinde var ama sunucu insanlara kullandırmıyor server.propertiesin texture pack kısmı boş yani texture pack bulunamadı gibi birşey diyor sanırım texture packin linkini dosya bağlantısı gibi birşey istiyor nasıl çözerim? sürüm 1.16.5

MODERATÖR ARKADAŞLARIM PLUGİNİN İSMİ CRACKSHOT YANİ CRACK BİR PLUGİN DEĞİL KONUYU LÜTFEN KALDIRMAYIN (BİR ARKADAŞ KALDIRDI 2.YAZIŞIM BU ONDAN BU NOTU DÜŞTÜM)
Config dosyasında apply-on-join gibi bir seçenek var mı var ise true yapıp dener misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl