Sol Reklam

Bulundu [ÇÖZÜLMEDİ] Giriş-Kayıt-Aktarma Ekrana Yazı Yazma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Demoytyn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 890
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Demoytyn

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
Puanlar
120
Yer
İstanbul
Minecraft
Holymolywa

Discord:

Holymolywa

Merhaba arkadaşlar bazı sunucularda giriş - kayıt ve lobiye aktarma için ekrana yazı veriliyor mesela sunucuya kayıt olmak için register yazın kayıtlı hesaplara giriş yapmak için login sonra register veya giriş yaptıktan sonra giriş başarılı lobiye aktarılıyorsunuz mesajı yollanıyor. Bu pluginle mi yapılıyor yoksa skriptle mi? Skriptse yardımcı olursanız sevinirim, pluginse pluginin ismini söylerseniz mutlu olurum

Son düzenleme:
YouTube Üzerinde Bir Çok Eğitim Videoları Mevcut Veya'da Hangi Hostingde Müşteriyseniz Destek Açıp
Yardım İsterseniz, Authme Konusunda Yardım Ederler.

Araştırdım hiçbir yerde authme'nin title desteği sunduğunu göremedim, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Yardım edicek yok mu?

AuthMe indir dosyaların içinde biyerde kayıt sonrasi gönderilecek server var

Sanırım ekrana broadcoast olarak hoşgeldiniz yazdırmak istiyorsun bunun için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
pluginine göz atabilirsin.

kanka dediğini pek anlamadım ama anladığım kadarıyla bi skript hazırladım

Kod:
on join:
    trigger:
        execute console command "tm msg %player% &a&lHOŞGELDİN\n&cKayıt olmak için &a&n/reg &cgiris yapmak icin &a&n/login"

**TİTLE MANAGER GEREKTİRİR SKRİPT İSTEDİĞİN GİBİ OLMAMIŞ OLABİLİR.**

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım bahsettiğin oyuncu giriş yapınca veya kayıt olunca ekranına mesaj düşmesi discord üzerinden bana ulaşabilirsen destek sağlayabilirim örnek olarak şöyle bir skript hazırladım:

Kod:
on login:
 wait 2 ticks
 execute console command "tm msg %player% &cKayıt Ol\n&f/register <şifre> <şifre>"

Son düzenleme:
Kod:
on authme login:
    wait 1 tick
    send player title "&9Kayıt Görevlisi" with subtitle "&7Başarıyla giriş yaptın" for 2 seconds
    wait 1 seconds
    send player title "&9Kayıt Görevlisi" with subtitle "&7Sunucuya aktarılıyorsun." for 2 seconds

on authme register:
    wait 1 tick
    send player title "&9Kayıt Görevlisi" with subtitle "&7Başarıyla kayıt oldun" for 2 seconds
    wait 1 seconds
    send player title "&9Kayıt Görevlisi" with subtitle "&7Sunucuya aktarılıyorsun." for 2 seconds

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı