IsmailHakki
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- IsmailHakki
cemvrs#6234
Bende premium ile girdiğimde bazen bu hatayı alıyordum. Premiumu minecraft.net'ten aldın demi?İyi günler değerli forum üyeleri. Minecraft'a girmeye çalıştığımda aşağıdaki görselde olduğu gibi "oyun çöktü" hatasıyla karşılaşıyorum. Oyunum orijinal ve ekran kartı sürücülerim güncel. Çözüm nedir?
![]()
Premiumla alakası olacağını sanmıyorum çünkü diğer bilgisayarda aynı hesap ile giriş yapabiliyorum.Bende premium ile girdiğimde bazen bu hatayı alıyordum. Premiumu minecraft.net'ten aldın demi?
cemvrs#6234
Öyle diyorsan öyledir.Premiumla alakası olacağını sanmıyorum çünkü diğer bilgisayarda aynı hesap ile giriş yapabiliyorum.
Hile, mod veya texture pack vs yok. Kaç defa Java ve Minecraft'ı dosyalarıyla silip temiz kurulum yaptım ama nafile : (Hile vs. kurdun mu? Versionsu temizleyip girmeyi denermisin? Javan Güncelmi?
Öyle bir dosya bulamadım ama.Crash reports dosyasını atarmısın?
crash-reports isimli olması lazım oyunu bir kez aç çökünce oluşur.Öyle bir dosya bulamadım ama.
.minecraft klasörünün içinde yok.
Hocam sıkıntının bilgisayarda olduğunu zaten biliyorum. Sıkıntının kaynağını arıyoruz bizde zaten.minecraft sil tekrar yükle. çözülmesse sorun java, bilgisayar, işletim sisteminde olabilir.
Diğer bilgisayarımda olmuyor demiştin demek ki sıkıntı bilgisayar da
Dosya nedense yok. Sanırım oyun açılmadan direk çöktüğü için crash dosyası bile oluşmuyor : )crash-reports isimli olması lazım oyunu bir kez aç çökünce oluşur.
Hangi sürümlerde oluyor her sürümde oluyor mu? Birde sistem özelliklerini atarmısın?Hocam sıkıntının bilgisayarda olduğunu zaten biliyorum. Sıkıntının kaynağını arıyoruz bizde zaten
Dosya nedense yok. Sanırım oyun açılmadan direk çöktüğü için crash dosyası bile oluşmuyor : )
Şu an 1.12.2 ve 1.14.4 sürümlerinde denedim ikisinde de oluyor. Önceden de zaten tüm sürümlerde oluyordu maalesef.Hangi sürümlerde oluyor her sürümde oluyor mu? Birde sistem özelliklerini atarmısın?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!