Mithatcan Kırca
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 6
- Minecraft
- MrMito_
Discord:
_mrmito
_mrmito
! metemoii#9257
şuan serverimda kullandığım eklenti serverlistplus sende kullanabilirsin,Öncelikle merhaba bazı sunucularda attığım resimdeki gibi oyuncu sayıları yazıyor. Örnek vereyim Sunucuda 20 kişimi var 20/21 , 40 kişimi var 40/41 şeklinde bu plugini bulamadım yardım ederseniz çok sevinirim.
--- !Status
Default:
Description:
- |-
&a &6&l8ekiz&5▪ &d1.8.x &5▪&6&lEmek Skyblock
&7 &6Sunucu Açıldı &b&lYeni Map+Özellikler...
Players:
Hover:
- |-
&7 &8&l» &6&l8ekiz &8&l«
&f
&7 &8&l» &aPlay.8ekiz.Com &8&l«
Personalized:
Description:
- |-
&a &6&l8ekiz&5▪ &d1.8.x &5▪&6&lEmek Skyblock&2
- |-
&a &6&l8ekiz&5▪ &d1.8.x &5▪&6&lEmek Skyblock
Players:
Hover:
- |-
&7 &8&l» &6&l8ekiz &8&l«
&f
&7 &8&l» &aPlay.8ekiz.Com &8&l«
--- !Plugin
Stats: true
PlayerTracking:
Enabled: true
Storage: !JSONStorage
Enabled: true
SaveDelay: 5m
Samples:
Multiple: false
DynamicPlayers: false
Unknown:
PlayerName: player
PlayerCount: count
Date: ???
Favicon:
Timeout: 10s
RecursiveFolderSearch: false
ResizeStrategy: SCALE
_mrmito
sizin attığınız kod denedimşuan serverimda kullandığım eklenti serverlistplus sende kullanabilirsin,
bunu denersen olucaktır :) iyi gecelerKod:--- !Status Default: Description: - |- &a &6&l8ekiz&5▪ &d1.8.x &5▪&6&lEmek Skyblock &7 &6Sunucu Açıldı &b&lYeni Map+Özellikler... Players: Hover: - |- &7 &8&l» &6&l8ekiz &8&l« &f &7 &8&l» &aPlay.8ekiz.Com &8&l« Personalized: Description: - |- &a &6&l8ekiz&5▪ &d1.8.x &5▪&6&lEmek Skyblock&2 &7 &6Sunucu Açıldı &b&lYeni Map+Özellikler... - |- &a &6&l8ekiz&5▪ &d1.8.x &5▪&6&lEmek Skyblock &7 &6Sunucu Açıldı &b&lYeni Map+Özellikler... Players: Hover: - |- &7 &8&l» &6&l8ekiz &8&l« &f &7 &8&l» &aPlay.8ekiz.Com &8&l« --- !Plugin Stats: true PlayerTracking: Enabled: true Storage: !JSONStorage Enabled: true SaveDelay: 5m Samples: Multiple: false DynamicPlayers: false Unknown: PlayerName: player PlayerCount: count Date: ??? Favicon: Timeout: 10s RecursiveFolderSearch: false ResizeStrategy: SCALE
kashiandwazaki
Dostum sana 2 alternatif plugin bırakıyorum fakat bunun koruma açısından pek bir yararı olmadığını söyleyebilirim.Öncelikle merhaba bazı sunucularda attığım resimdeki gibi oyuncu sayıları yazıyor. Örnek vereyim Sunucuda 20 kişimi var 20/21 , 40 kişimi var 40/41 şeklinde bu plugini bulamadım yardım ederseniz çok sevinirim.
_mrmito
kashiandwazaki
Konu çözüldü ise belirtiniz.Teşşekürler
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!