naexy#1881
itemsadder kullanmıyorum 2. yide anlamadım,Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.bir arkadaşımız bunları atmamı söylediDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
XBrexorX#2521
Sürümünüz nedir?Merhaba sunucumdaki scoreboarddaki numaraları ve arkadaki siyahlığı nasıl kaldırabilirim? örnek: Ekli dosyayı görüntüle 220643-
kaiys
naexy#1881
numaralarında gittiği bir yol arıyorum videodakide 1.19.3 için gösteriyor :(Bu videodan detaylı bir şekilde görebilirsin, yapımı için kaynak paketi kullanılması yeterlidir herhangi bir plugine ihtiyacın yokDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kaiys
1.17.1 de denemiştim diye hatırlıyorum işe yaraması lazım sen yine bi denenumaralarında gittiği bir yol arıyorum videodakide 1.19.3 için gösteriyor :(
naexy#1881
videodaki şeyi paketin içine attım ancak malesef çalışmadı başka birşey deniyceğim1.17.1 de denemiştim diye hatırlıyorum işe yaraması lazım sen yine bi dene
Numaralar içinde bu videoya bakabilirsinDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sanırım itemsadder kullanmıyordun eğer kullanıyorsan configinde numaralar için bir yer bulunuyor
naexy#1881
transparanı çalıştırdımda numaralar çalışmadı şimdide1.17.1 de denemiştim diye hatırlıyorum işe yaraması lazım sen yine bi dene
Numaralar içinde bu videoya bakabilirsinDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sanırım itemsadder kullanmıyordun eğer kullanıyorsan configinde numaralar için bir yer bulunuyor
Nasıl yaptığınızı anlatır mısınız? diğer arkadaşlarımız içintamamdır yaptım teşekkürler
dsaadsadsads :D.1.18.2 ile girdim xD
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!