Çözüldü çözüldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Epikoyuncu

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
20
ayni isimle farklı clientlerle girilebiliyor bunu nasıl engellerim birde geysermc için

Bu eklenti işinizi görebilir diye düşünüyorum. Authme eklentiniz ile dizayn ederek kullanabilirsiniz. Sadece çakma lobi veya bungeecord sunucusunda bulundurmanız yeterli olacaktır.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

yapımcısı plugini terk etmiş, antiusersteal diye plugin duymuştum
Bahsettiğiniz eklenti de en son 2016 tarihinde uğraşılmış. Bu türde eklentilere sürekli yenilik getirebileceğin bir şey maalesef ki yok. isim-bug-fixed eklentisi ile aynı işlevi görüyor. Tek fark birisi authme'nin veritabanından kullanıcı çekiyor, diğeri ise kendi dosyasından. Daha sağlıklı eklenti var mı bilmiyorum. Şahsen veritabanında bulunan veriyi çekmek daha sağlıklı olacaktır.

Bahsettiğiniz eklenti de en son 2016 tarihinde uğraşılmış. Bu türde eklentilere sürekli yenilik getirebileceğin bir şey maalesef ki yok. isim-bug-fixed eklentisi ile aynı işlevi görüyor. Tek fark birisi authme'nin veritabanından kullanıcı çekiyor, diğeri ise kendi dosyasından. Daha sağlıklı eklenti var mı bilmiyorum. Şahsen veritabanında bulunan veriyi çekmek daha sağlıklı olacaktır.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl