Çözüldü [ÇÖZÜLDÜ] Websender kurana 50 tl

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HardRolePlay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 466
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HardRolePlay

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
6
Minecraft
ozqurdenizadal

Discord:

ozgurdenizadal_35117

Arkadaşlar Towny, website ve REALMS ile uğraşıyorum. websender i kuramadım uğraşmakta istemiyorum. Discord üzerinden iletişime geçip 2 dk halledene ibandan 50 tl atabilirim direkt.

Merhabalar arkadaşlık isteği attım. MC-TR destek ekibi olarak bu tarz hizmetleri ücretsiz vermekteyim.

Arkadaşlar Towny, website ve REALMS ile uğraşıyorum. websender i kuramadım uğraşmakta istemiyorum. Discord üzerinden iletişime geçip 2 dk halledene ibandan 50 tl atabilirim direkt.
Web site firmanız ile iletişime geçerseniz size yardımcı olurlar.

Web site firmanız ile iletişime geçerseniz size yardımcı olurlar.
Merhaba, kendileriyle iletişime geçtim anca 48 saattir oyalayıcı cevaplar veriyorlar sorunla ilgilendikleri yok. eş*k desem eşeğe hakaret olur. Zaten satın aldığım süreçten belli her şeyi ben kurdum ben yaptım. Tek entagrasyon işine yaramaları.

Hala sorun yaşıyorsanız ilgilenebilirim, discord mravci

Merhaba, Konunuz 1 haftadan fazla bir süredir etkileşim almamaktadır. Konu ile bir işiniz kalmadıysa veya sorununuz çözüldüyse bu durumu belirtmenizi rica ediyoruz. Aksi halde konunuz 24 saatin sonunda kilitlenip arşive taşınacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl