makif2000
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 2
- Minecraft
- makif2000
Discord:
makif2000
makif2000
makif2000
LuckPerms kullandığımda prefixlerde sorun oluyor taglar gözükmüyor.Powerranks kullanma LuckPerms Kullan bence
ben bu sorunu yasamadim LPC eklentisiyle beraber kullanıyorsan tabiLuckPerms kullandığımda prefixlerde sorun oluyor taglar gözükmüyor.
xKaan#2845
LPC ( LuckPermsChat ) Eklentisini kullanmassan gözükmez. PowerRanks İyi bir eklenti değil...//////// -Kaan#2845 discordum yardımcı olabilirim LuckPerms için isterseniz.LuckPerms kullandığımda prefixlerde sorun oluyor taglar gözükmüyor.
XBrexorX#2521
LuckPerms kullanmanızı öneririm.Örneğin sunucumda 3 tane warp var ama sadece vip rütbesine sahip insanların warp vip ye gitmelerini istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
Kullandığım sürüm 1.18.2 rütbeleri power ranks ile kurdum.
STAVN#9724
makif2000
Teşekkürler, çözdüm.Luckperms sunucunuzda var ise ister config.yml istersenizde oyun içinde /lp editor
yazarak gruplarınızı görüntülüyorsunuz
Group mananger de kullanılabilir.
İstediğiniz rütbenin .yml dosyasını açıp içine essentials.warps.warpismi
yazar ve yine konsol veya oyun içinde /lp reloadconfig yazdınız mı yetki verilecektir.
XBrexorX#2521
Sorununuz eğer çözüldü ise lütfen konunun ön ekini "çözüldü" olarak değiştirirmisiniz?Teşekkürler, çözdüm.
makif2000
Ön ek değiştirme kısmında çözüldü yazmıyor ne yapmam lazım?Sorununuz eğer çözüldü ise lütfen konunun ön ekini "çözüldü" olarak değiştirirmisiniz?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!