[Çözüldü] Sanal Sunucu Hakkında Sorularım Var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deap

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
9
Minecraft
WraithsDev

Discord:

WraithsDev

merhabalar şimdi ben bi vds satın aldım diyelim bunun şifresini sunucuya girip değiştirdiğimde firma tekrar girebiliyormu veya dosyalara erişebiliyorlarmı benim iznim olmadan veya haberim olmadan?

sen kendin şifreni vs. iletip girmelerini istemediğin sürece girmez, ayrıca dosyaların günlük vs yedek alındığından kayıt altında oluyor tekniken. büyük ve refleri çok firmalar dışında kullanmanı tavsiye etmem.

sen kendin şifreni vs. iletip girmelerini istemediğin sürece girmez, ayrıca dosyaların günlük vs yedek alındığından kayıt altında oluyor tekniken. büyük ve refleri çok firmalar dışında kullanmanı tavsiye etmem.
yedek alsalar bile sunucunun dosyalarının içini görüntülüye bilirlermi yani dosyalara tek tek bakmak falan içine ne var ne yok

gerek olmadıkça böyle bişe yapılmaz diye düşünüyorum

rica ederim iyi forumlar

Her şeyine erişebilirler. Basit bir protokolle hostingin networküne bağlı hostingte barındırılan bir makineye hostingin firewall'ı üzerinden erişim sağlıyorsun. Gerçekten verilerin çalınmasın istiyorsan sunucu barındırma hizmetlerinden faydalanıp sağlam bir kriptolama yapmalısın

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl