Çözüldü Çözüldü - Minecraft Belirli Blokları Belirli Bloklarla Değiştirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OhaJupiter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 573
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OhaJupiter

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
OhaJupiter

Discord:

OhaJupiter#3408

Öncelikl Merhaba Konu Başlığı Yanlış Oldu Farkındayım Nasıl Yapıldığını Bilmiyorum Şimdi Ben Bi Sunucu için Ev Template aldım Ben Evin Yapısı Kar Bloktan Yapılmıştı Ben O Blokları Kuvarz İle Değiştirmey İstiyorum Fakat Evin Yapısı Bozulmadan. World Editte Böyle BirşeyVarmı? Mesela Alanı Seçerim Komutu Yazarımn Sadece Kar Bloğunu Kuvarza Çevirir. Skript yada plugin Farketmez. Konu Etiketini Nasıl Yapacağımı Yazarsanızda Sevinirim. Yetkililer Özür Dilerim.

Öncelikl Merhaba Konu Başlığı Yanlış Oldu Farkındayım Nasıl Yapıldığını Bilmiyorum Şimdi Ben Bi Sunucu için Ev Template aldım Ben Evin Yapısı Kar Bloktan Yapılmıştı Ben O Blokları Kuvarz İle Değiştirmey İstiyorum Fakat Evin Yapısı Bozulmadan. World Editte Böyle BirşeyVarmı? Mesela Alanı Seçerim Komutu Yazarımn Sadece Kar Bloğunu Kuvarza Çevirir. Skript yada plugin Farketmez. Konu Etiketini Nasıl Yapacağımı Yazarsanızda Sevinirim. Yetkililer Özür Dilerim.
mesela ChickenHolmes Diye Bir Youtuber Manhunt Yaparken Böyle Bişey Yapmışlardı Nethertaşı Olan Biyeri Toprak Yapmışlardı.

//replace snow_block quartz_block

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl