Bulundu (Çözüldü) Kaç GB ram yer?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Maturker50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 584
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Maturker50

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
10
Minecraft
yok

Discord:

(SB) Mehmetturker 18#2280

30 plugin ve 5 tane kendi yazdığım skriptim var. skriptlerde toplam 310 tane trigger ve 290 tane komut girdisi var bu şekildeki bir paket tahmini ne kadar ram yer? aternosda kurdum bu paketi ve yalnızca ben varken 1700 mb ram yiyordu. yaklaşık 50 kişilik bir sunucu açmayı düşünüyorum. tahmini sizce ne kadar ram koymalıyım sunucuya. konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden affola.

Eklenti sayısı oldukça az fakat skriptlerde biraz fazla yorabilir. Genel olarak bakıldığında fazla ram gerekmediğini düşünüyorum.
50 aktifliğe kadar 4GB veya 5GB ram size yeterli olur diye düşünüyorum. Bu aktifliği aşdığınız zaman makinenizi yükseltmenizi öneririm.

Kafanızı pek karıştırmak istemem. Bu yüzden söylediklerinizden yola çıkarak 8 GB RAM'in sunucunuz için tam yeterli olacağını düşünmekteyim :))

eklenti sayısı ve skript sayısı onemli değil, o skriptlerin ve eklentilerin yapısı ve yaptığı şey

4-6GB Ram'li bir sunucu işinizi görücektir. (İşlemci tarihi eser olmadığı sürece)

Anladım, konuyu nereye açacağımı bilmediğim için buraya açmıştım. Eğer yanlış açtıysam yetkililerden tekrar özür dilerim. Ayrıca herkese teşekkür ederim, bilgilendirmeleri için. Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl