Çözüldü [ÇÖZÜLDÜ]Hub Sunucumda Hata Alıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rescar52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 988
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rescar52

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
8
Minecraft
yok

Discord:

yok

Merhaba Arkadaşlar Hub Sunucumda şöyle bir hata alıyorum ben serveri başlattığımda BungeeCord da belirttiğim ilk dünyaya giriyor sonra ordan mesela skywarsı seçiyorum seçtiğim yere giriyor fakat skywars serverindeyken çıkıp tekrar girdiğimde yine skywarsdan başlıyorum bunu nasıl düzelteceğim oyune her girdiğimde lobiden başlamasını istiyorum ama en son hangi oyundaysam mesela onun spawnından başlatıyor

Birde /hub yazınca beni lobiye atmasını istiyorum yardım edecek arkadaşlara şimdiden çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız.

BungeeCord config kısmına girip priorities: kısmına başlamasını istediğin sunucuyu yaz. /hub yazınca lobiye atmasını istiyorsanda MyCommand pluginini kullanabilirsin.

priorities: buna yazılı oyuna ilk girdiğimde buradaki yere atıyor ama oyundan hangi yerden çıktıysam ordan devam ediyor tekrar girmeye çalıştığımda

priorities: buna yazılı oyuna ilk girdiğimde buradaki yere atıyor ama oyundan hangi yerden çıktıysam ordan devam ediyor tekrar girmeye çalıştığımda
Tekrar girmeye çalıştığınızda istediğiniz yere atıyor, siz skywars a girmeye çalıştıgınızda skywarsta en son kaldıgınız yerden devam ediyorsunuz. Yanlış anlamadım değil mi ?

priorities kısmına yazdıysanız oradan başlatması gerekiyor. isimde hata olabilir kontrol eder misiniz?

Tekrar girmeye çalıştığınızda istediğiniz yere atıyor, siz skywars a girmeye çalıştıgınızda skywarsta en son kaldıgınız yerden devam ediyorsunuz. Yanlış anlamadım değil mi ?

priorities kısmına yazdıysanız oradan başlatması gerekiyor. isimde hata olabilir kontrol eder misiniz?
hayır yanlış anlamışsınız sunucudan komple çıkıp girdiğimde beni lobiye atması gerekirken skywars portun atıyor böyle daha iyi anlatmışımdır umarım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

priorities:
- lobby

bu şekilde yazıyor lobby yazısı harfi harfine doğru

hayır yanlış anlamışsınız sunucudan komple çıkıp girdiğimde beni lobiye atması gerekirken skywars portun atıyor böyle daha iyi anlatmışımdır umarım

priorities:
- lobby

bu şekilde yazıyor lobby yazısı harfi harfine doğru
config dosyasının ekran görüntüsünü atabilir misiniz?

ayrıca portları da kontrol etmenizi isteyeceğim. Karışmış olabilirler

Son düzenleme:
İkiye bölmek zorunda kaldım height yüksek ti

Üst Kısım

1.png

Alt Kısım (Üstün Devamı)

2.png

Son düzenleme:
force_default_server: kısmını true yapar mısınız?

Sorun çözüldüyse belirtir misiniz?
Biraz beklermisiniz deniyorumda özür dileyerek

Teşekkürler Sorunum Çözüldü Adamsın

Rica ederim İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl