Bulundu ÇÖZÜLDÜ!! 1.16 İçin yetkiye göre eşya kullanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G

Gamers_Sword

Ziyaretçi
Arkadaşlar benim aradığım değişik ama güzel bir skript özelliği :
1618508342637.png

gördüğünüz fotoğraftaki gibi bu bir sunucuda kullanılan bir skript kurucu satmıyor baktım o yüzden buraya yazdım kısaca istediğim rank atlamadan yay kullanmasını veya demir set giymesini kapatmayı istiyorum daha çok fotoğraf göstereceğim
1618508423438.png

1618508432238.png

1618508470074.png

İYİ GÜNLER

Ekli dosyalar

• 1618508299646.png
    1618508299646.png
    13,8 KB · Görüntüleme: 50
  • 1618508443179.png
    1618508443179.png
    7,7 KB · Görüntüleme: 50
  • 1618508453092.png
    1618508453092.png
    139,7 KB · Görüntüleme: 58
Buralarda böyle bir hayırsever bulamazsınız zamanında bende aramıştım fakat malesef 35-40TL gibi bir fiyat vermişlerdi

Uzun süreden beri güncelleme almamış bir eklenti
Ücretli sürümünün source kodları var kanks. Herhangi biri compile edebilir bana kalırsa. Yada TheLegend rank pluginini kullanacak en son baktığımda günceldi.

Şuan farkettim şubattan beri güncelleme almamış. Yinede denenebilir adam akıllı rank plugini yok çünkü sence?
nasıl yapabilirim bilgisi olan yazarsa sevinirim
Rankup ile rank ayarlayıp, placeholderları ile deluxemenu yardımıyla menu oluştur.

Örnek olarak sana şöyle anlatabilirim. Bir rütbe plugini indir ve oradan prefixlerini falan ayarla. Sonra skripte geç ve yapmaya başla. Örneğin oyuncunun asil rütbesine gelmeden örsleri açmasını istemiyorsun. Skriptte örsü açma eventini bulup oyuncunun asil olup olmadığını kontrol ettireceksin. Oyuncu asil değilse cancel event yaptıracaksın. Fotoğraftakilerin hepsini yapmak ve çıkabilecek hataları düzeltmek yaklaşık 1-2 gün sürebilir.

Örnek olarak sana şöyle anlatabilirim. Bir rütbe plugini indir ve oradan prefixlerini falan ayarla. Sonra skripte geç ve yapmaya başla. Örneğin oyuncunun asil rütbesine gelmeden örsleri açmasını istemiyorsun. Skriptte örsü açma eventini bulup oyuncunun asil olup olmadığını kontrol ettireceksin. Oyuncu asil değilse cancel event yaptıracaksın. Fotoğraftakilerin hepsini yapmak ve çıkabilecek hataları düzeltmek yaklaşık 1-2 gün sürebilir.
oyuncunun asil olup olmadığını veya başka bir rütbe olup olmadığını algılayan bir skript varsa elinizde paylaşabilirmisiniz ?

skriptden fazla anlamıyorum anladığım kadarıyla bişi yazdım ama oda çalışmadı tabiki :D

JavaScript:
player's group is "Asil"
    on right click on a anvil
        cancel event

Aşağıdaki skripti kullanabilirsiniz.

JavaScript:
on right click on anvil:
    if player's group is "Asil":
        send "&cHata! &fÖrs kullanabilmek için x rütbesinde olmanız gerekiyor."
        cancel event

Aşağıdaki skripti kullanabilirsiniz.

JavaScript:
on right click on anvil:
        send "&cHata! &fÖrs kullanabilmek için x rütbesinde olmanız gerekiyor."
        cancel event
çalıştı teşekkürler son olarak itemler içinde yapıcam ve

JavaScript:
on click with a iron helmet:
        send "&cHata! &fDemir kask giymek için x rütbesinde olmanız gerekiyor."
        cancel event

böyle bişi yaptım ama fırlatıcı ile giyilebiliyor onu nasıl engelliyebilirim

çalıştı teşekkürler son olarak itemler içinde yapıcam ve

JavaScript:
on click with a iron helmet:
        send "&cHata! &fDemir kask giymek için x rütbesinde olmanız gerekiyor."
        cancel event

böyle bişi yaptım ama fırlatıcı ile giyilebiliyor onu nasıl engelliyebilirim
fırlatıcı bide envanterden giyiliyo :D nasıl engelliycem yardımcı olabilirmisiniz ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl