Çözüldü Çözemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NotPatch

Elmas Güneş Gibi Parıldıyor
Elmaslar
230
Minecraft
NotPatch

Discord:

notpatch

JavaScript:
command /mute [<player>] [<text>] [<int>]:
    trigger:
        if arg 1 is set:
            if arg 2 is set:
                if arg 3 is set:
                    set {muteli::%arg 1%} to true
                    bind hologram "ItemStack:barrier;&4Susturulmuş" to arg 1 for arg 3 seconds offset by 0.0, 3.0, 0.

bind hologram "ItemStack:barrier;&4Susturulmuş" to arg 1 for arg 3 seconds offset by 0.0, 3.0, 0. | arg 3 kısmında hata veriyor.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Çok Anlayamadım Kusura Bakma.Anlayınca Söylerim :) Hangi Hologram Pluginini Kullanıyorsun ?

Yanlış Anlamışım :/

Son düzenleme:
NotPatch,Ben Önceden Birşey Yazmıştım Hatayı Sonradan Farkettim Ondan Birşey Yazamadım Kusura Bakma. İyi Günler

Skript addonları arasında böyle bir effect olmadığını belirtiyor.
Sunucunda SkyRayFall veya Skellet olması gerekiyor aksi halde addonlarını çekemeyecektir.
İnternet üzerinde şu şekilde bir kod'a rastladım ve test ettim doğru. bunu'da kullanabilirsin.

Kod:
command /holo:
    trigger:
        create holo object "text;ItemStack:Diamond;text" with id "someId" at location of player
        wait 10 seconds
        delete holo object "someId"

anladığım kadarıyla sen 3 saniye boyunca barier göstermesini sityosun üstte verdiğimle birazcık oynama yapıp kullanabilirsin.
Başarılarının devamını diliyorum.

Skript addonları arasında böyle bir effect olmadığını belirtiyor.
Sunucunda SkyRayFall veya Skellet olması gerekiyor aksi halde addonlarını çekemeyecektir.
İnternet üzerinde şu şekilde bir kod'a rastladım ve test ettim doğru. bunu'da kullanabilirsin.

Kod:
command /holo:
    trigger:
        create holo object "text;ItemStack:Diamond;text" with id "someId" at location of player
        wait 10 seconds
        delete holo object "someId"

anladığım kadarıyla sen 3 saniye boyunca barier göstermesini sityosun üstte verdiğimle birazcık oynama yapıp kullanabilirsin.
Başarılarının devamını diliyorum.
:D Teşekkür ederim fakat benim istediğim argument 3deki süre kadar göstermesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl