Çözüldü Çözemedim lag sorunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada dünyalar gittiyse gayet normaldir envanterlerin ve claimlerin silinmesi
hocam bi leaf test ettim. bikaç pl çalışmadı ama. şimdi paper geçtim öyle test amaçlı. bikaç ayar yaptım. şimdi tps 19.95 20 arası ama aşırı ms var. tps güzel ama ?

hocam bi leaf test ettim. bikaç pl çalışmadı ama. şimdi paper geçtim öyle test amaçlı. bikaç ayar yaptım. şimdi tps 19.95 20 arası ama aşırı ms var. tps güzel ama ?
Buradan yeterli yardımcı olamıyorum, leaf kurduğunuzda aldığınız hataları görebilmem; o hatalara çözüm üretebilmemiz gerekir. Tps'in düzelmesi güzel bir şey ama daha iyisini yapmaya ihtiyacınız var belki şimdi 15 kişide olmayabilir ama yarın 60 70 kişdie tekrar aynı sorunu yaşamayın.

tps, 10 oyuncuyu geçtiği gibi yerlere iniyor. sparkdada bişey yok.

Spark raporu olmadan inceleme sağlayamayız. Spark raporunu iletin inceleme sağlayalım.

Sunucumda asla çözemediğim lag sorunu var. 1-2 ay dır çözemiyorum. Hosting firmasını kaç kere darladım ama sorun bizden kaynaklı değil diyorlar. sizlerden yardım istiyorum. lagı yapan şeyi nasıl bulabilirim ?
işlemcinin yazma hızı ile olabilir xeon CPU kullanıyorsanız onun ile alakalı olabilir onun dışında optimizasyon yapabilirsiniz. Makine çok ısınıyor olabilir bu durumda hostinge haber verebilirsiniz.

işlemcinin yazma hızı ile olabilir xeon CPU kullanıyorsanız onun ile alakalı olabilir onun dışında optimizasyon yapabilirsiniz. Makine çok ısınıyor olabilir bu durumda hostinge haber verebilirsiniz.
r9 9950x var hocam

lobide 20 kişi var tps 14

Paper yerine Leaf geçin, Windows Server 2012 kullanıyorsunuz Windows Server 2022 geçin.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Burada ki optimizasyonları yaparak MSPT'yi düşürebilirsiniz.

Ayrıca bu siteden Windows için başlat kodu oluşturun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Paper yerine Leaf geçin, Windows Server 2012 kullanıyorsunuz Windows Server 2022 geçin.

Burada ki optimizasyonları yaparak MSPT'yi düşürebilirsiniz.

Ayrıca bu siteden Windows için başlat kodu oluşturun.

Hocam herşeyi yaptım. 20 oyuncu 10dkda girdi tps 5 e düşmez düşemez. nerde görülmüş ki bu. lobide 15tps nedir ya
leaf denedim özel flag denedim. yerdeki eşyalar 15 saniede siliniyor paperden yaptım orebufecator sildim lag yapıyor dediler paper xray kullanıyorum. clerlagg 10dk ya bi herşeyi siliyor. 32gb ram verdim 22 25 gb boş kullanmıyor.

hangi pluginleri kullaniyorsunuz bilmiyorum ama hosting kaynakli degilse ve sistem yeterliyse ayrica sunucu optimize edildiyse pluginleri kontrol edin veya dosyalarini kontrol edin. yanlis ayarlanmis bir durumdan kaynakli 15 20 kisiyi gecince ciddi bir yuk problemi cikariyor olabilir. spark raporu her seydir onu yapip buraya koyarsaniz daha rahat olucaktir. (konuda rapor gormedim varsa kb)

hangi pluginleri kullaniyorsunuz bilmiyorum ama hosting kaynakli degilse ve sistem yeterliyse ayrica sunucu optimize edildiyse pluginleri kontrol edin veya dosyalarini kontrol edin. yanlis ayarlanmis bir durumdan kaynakli 15 20 kisiyi gecince ciddi bir yuk problemi cikariyor olabilir. spark raporu her seydir onu yapip buraya koyarsaniz daha rahat olucaktir. (konuda rapor gormedim varsa kb)
Sunucuda en başından beri lag var. sunucumuz açıldığından beri. çok önemsemeyip serveri bitirdik. El yapımı pluginlerde var ama bu pluginler yokkende lag oluyor.

Yeni makineye geçtik. Eski vds de fawe pluıgini ile 5 10 blok koymaya çalışıyordum 10 sn bekletiyordu. şimdi bu vds de anlık olarak yapıyor. umarım bir sorun kalmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl