Bulundu Cosmos Network|Mimar Ve Pluginer Alımları Aktif !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MsTR

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
54
1562099043519.png

Herkese Selamlar !
Uzun bir süredir oyunculuk aleminin içerisinde yer edinmemizin verdiği hissiyatlardan dolayı artık sunucu bağlamında da bir şeyler kazandırmanın gerektiğini düşünen bizler CosmosNW adı altında bir sunucu kurma olgusu ile karşı karşıya kaldık ve neticesinde de beta ekibimizi kurduk. Lakin bir çok yenilik getirme isteğimiz bizlere yeni takım arkadaşları almamız gerektiğini hissettirdi. İşte isteklerimiz.

Mimar
-Hayal gücü aşırı yüksek olan bunun yanı sırasında düşüncelerini oyuna aktarabilen
-WorldEdit ve türevleri gibi pluginleri orta-iyi derecede kullanabilen
-Saygınlığını koruyabilen
-Takım arkadaşları ile uyumlu çalışabilecek
-Yeri geldiğinde oyuncular ile ilgilenecek
Bu hususta kendine güvenen kimseleri beklemekteyiz..

Pluginer
-Hayal gücü yüksek farklı olguları birbiri ile bağdaştırma güdüsü yüksek
-Yenilikçi ve vizyon sahibi olması
-Paketleri uyarlayabilen ve belirli periyotlarda takibini yapabilen
-(Tercihen) eğitimin almış/alaylı
-Saygınlığını koruyabilen ve takım arkadaşları ile uyumlu çalışabilen
Keza bu hususta kendine güvenen arkadaşlarımızı da aramızda görmek isteriz.

Sunucu şu anda beta sürümünde. Toplamda 6 kişi olacak bir ekip ile 1 hafta içerisinde oynanacak düzeye gelmesini sağlamak istiyoruz. En kısa sürede geri dönütlerinizi bekliyoruz.

Sevgi&Saygılarımızla
CosmosTeam
-​

Merhabalar. Sunucunuza pluginer olarak katılmak benim için bir zevktir. "Pluginer" lık işi benim için daha çok bir zevk meselesi haline geldiği için yaptığım işlerde düzen ve nizama çok dikkat ederim. Özelden mesaj atarsanız discorddan görüşebilir ve hali hazırda açık ama kapanıcak olan sunucumu sizlere gezdirebilirim.

Merhaba efenim ben Cavid.Size kısa ve öz şeklinde kendimden bahs etmek isterim:
-Dürüstlük,saygınlık kanımda var,ama haksızlık yapılırsa aynı saygımı koruyamam.
-Uzun zamandır *Minigames* türü üzerinde bir çok -private- çalışmalarım vardır.
-Skyblock, faction,survivaltüründe oyunlar oynamadığım için o oyunlar hakkında bilgim kısıtlı ama diğer her şeyin kalitelisi bende bula bilirsiniz.
Tüm sorularınızı cevaplamak isterim o yüzden discord adresimden bana ulaşa bilirsiniz iyi günler iyi forumlar dilerim.

Discord: Snowmea#2814

Merhabalar. Sunucunuza pluginer olarak katılmak benim için bir zevktir. "Pluginer" lık işi benim için daha çok bir zevk meselesi haline geldiği için yaptığım işlerde düzen ve nizama çok dikkat ederim. Özelden mesaj atarsanız discorddan görüşebilir ve hali hazırda açık ama kapanıcak olan sunucumu sizlere gezdirebilirim.

İlginiz için teşekkür ederiz. Özelden geri dönüş yapılmıştır.
Saygılarımızla
CosmosTeam
-

Merhaba efenim ben Cavid.Size kısa ve öz şeklinde kendimden bahs etmek isterim:
-Dürüstlük,saygınlık kanımda var,ama haksızlık yapılırsa aynı saygımı koruyamam.
-Uzun zamandır *Minigames* türü üzerinde bir çok -private- çalışmalarım vardır.
-Skyblock, faction,survivaltüründe oyunlar oynamadığım için o oyunlar hakkında bilgim kısıtlı ama diğer her şeyin kalitelisi bende bula bilirsiniz.
Tüm sorularınızı cevaplamak isterim o yüzden discord adresimden bana ulaşa bilirsiniz iyi günler iyi forumlar dilerim.

Discord: Snowmea#2814

İlginiz için teşekkür ederiz. Özelden geri dönüş yapılmıştır.
Saygılarımızla
CosmosTeam
-

Ekli dosyayı görüntüle 77352
Herkese Selamlar !
Uzun bir süredir oyunculuk aleminin içerisinde yer edinmemizin verdiği hissiyatlardan dolayı artık sunucu bağlamında da bir şeyler kazandırmanın gerektiğini düşünen bizler CosmosNW adı altında bir sunucu kurma olgusu ile karşı karşıya kaldık ve neticesinde de beta ekibimizi kurduk. Lakin bir çok yenilik getirme isteğimiz bizlere yeni takım arkadaşları almamız gerektiğini hissettirdi. İşte isteklerimiz.

Mimar
-Hayal gücü aşırı yüksek olan bunun yanı sırasında düşüncelerini oyuna aktarabilen
-WorldEdit ve türevleri gibi pluginleri orta-iyi derecede kullanabilen
-Saygınlığını koruyabilen
-Takım arkadaşları ile uyumlu çalışabilecek
-Yeri geldiğinde oyuncular ile ilgilenecek
Bu hususta kendine güvenen kimseleri beklemekteyiz..

Pluginer
-Hayal gücü yüksek farklı olguları birbiri ile bağdaştırma güdüsü yüksek
-Yenilikçi ve vizyon sahibi olması
-Paketleri uyarlayabilen ve belirli periyotlarda takibini yapabilen
-(Tercihen) eğitimin almış/alaylı
-Saygınlığını koruyabilen ve takım arkadaşları ile uyumlu çalışabilen
Keza bu hususta kendine güvenen arkadaşlarımızı da aramızda görmek isteriz.

Sunucu şu anda beta sürümünde. Toplamda 6 kişi olacak bir ekip ile 1 hafta içerisinde oynanacak düzeye gelmesini sağlamak istiyoruz. En kısa sürede geri dönütlerinizi bekliyoruz.

Sevgi&Saygılarımızla
CosmosTeam
-​
Merhaba discord üzerinden iletişime geçerseniz her 2 konuda da yardımcı olabilirim
EmirTR#6315

Merhaba discord üzerinden iletişime geçerseniz her 2 konuda da yardımcı olabilirim
EmirTR#6315
İlginiz için teşekkür ederiz. Discord adresinize geri dönüş yapılmıştır.
Saygılarımızla
CosmosTeam
-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl