benjamin17

benjamin17
Kullandığınız orjinal eklentilerin adları bizi ilgilendirmez. Biz destek ekibindeniz ve leak olan hiçbir şeye destek veremeyiz. Hem yasadışı ve hem etiğe aykırı.İstediğin link olsun eklentilerimin tamamı lisanslı orjinal ve bu görünen kısmı xd

benjamin17
Eklentinin leak olup olmadığını siz ss iletmeden nereden bilebilirim ? Forumda her gün 2 3 belki daha fazla sayıda leak eklenti ile ilgili destek konusu açılıyor. Bunların orjinal olup olmadığını ben ilahi güçlerim ile mi görüp destek vereyim ???Sen eklentiyi satın aldığıma dair kanıt isteyerek başta ne ima ettin leak eklenti kullandığımi nereden çıkardın neye göre kime göre tahmin yürüttün mesela önce kendin nasıl bir yaklaşımda bulundun onu bir gör kardeşim cevabinida ona göre aldın kusura bakma
Hocam forum yetkililerinin böyle bir kuralı var, yardım-destek'te bulunan konulara bakarken eğer ücretli bir eklentiyse kanıt istemek zorundayız. Bize söyleneni yaparken neden böyle bir çıkış yaptınız?Sen eklentiyi satın aldığıma dair kanıt isteyerek başta ne ima ettin leak eklenti kullandığımi nereden çıkardın neye göre kime göre tahmin yürüttün mesela önce kendin nasıl bir yaklaşımda bulundun onu bir gör kardeşim cevabinida ona göre aldın kusura bakma

benjamin17
Sadece kurallarda yazdığı için değil. Leak eklenti yasadışı olduğu için ve benim gibi geliştirici kişilere karşı zarar verdiği için etik olarak bile destek verilmesi doğru değil. Sadece forum olmasın dc üstünde x bir platform olsun, instagram üstünden gelen sorular olsun hiçbir yerde leak eklentiye destek verilmemesi gerekiyor.Hocam forum yetkililerinin böyle bir kuralı var, yardım-destek'te bulunan konulara bakarken eğer ücretli bir eklentiyse kanıt istemek zorundayız. Bize söyleneni yaparken neden böyle bir çıkış yaptınız?
Sen eklentiyi satın aldığıma dair kanıt isteyerek başta ne ima ettin leak eklenti kullandığımi nereden çıkardın neye göre kime göre tahmin yürüttün mesela önce kendin nasıl bir yaklaşımda bulundun onu bir gör kardeşim cevabinida ona göre aldın kusura bakma
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!